Op de fiets (34)

Voor het rode stoplicht stonden een man en een vrouw te wachten. Ik wilde liever al meteen het kruispunt op, maar ik zag er geen heil in mijzelf tussen hen de stilstaande auto's door te manoeuvreren. Dus bleef ik geduldig wachten tot het stoplicht op groen zou gaan.

De man kuste de vrouw op haar voorhoofd. Ze giechelde, hield haar hoofd een beetje schuin, en gaf hem een zoen op zijn mond. Ze waren in gesprek verwikkeld over elkaar. 'Je bent lief', zei hij zacht. Ze lachte. 'Jij ook', zei ze en ze streek met haar hand door zijn haar. Hij leunde naar voren. Zijn fiets viel los, tegen de binnenkant van zijn dijbeen aan.

Hij pakte haar hoofd en trok haar naar zich toe om haar te zoenen. Zij legde haar armen om zijn nek en kuste hem vol op zijn mond. Zijn lippen weken van elkaar. Haar tong kroop naar binnen.

Het stoplicht voor rechtdoorwillende fietsers sprong op groen. Achter mij had zich inmiddels een aardige rij fietsers gevormd. Het zoenende paar was zich niet bewust van de buitenwereld.

Ik rinkelde mijn bel. Ze merkten het niet op.
Achter mij riep iemand dat het licht groen was en dat ze door moesten fietsen. Er werd door meer mensen gerinkeld. En gesist.
Een meisje reed de stoep op en kwam vlak voor het zoenende paar de weg weer op. Naast mij stonden de auto's te wachten tot hun stoplicht ook op groen zou springen. De jongen achter mij wurmde zich door de nauwe doorgang tussen auto's en fietsers. Hij gaf het meisje een tik op haar rug.
'Hallo man', riep hij, 'Aso's'.

Het paar schrok wakker. Ze keken naar het stoplicht en zagen dat het groen was. Ze snelden zich in fietspositie en trapten haastig door. Ze lachten. De man pakte al fietsend de hand van de vrouw. Ook het stoplicht voor auto's sprong op groen.
Iedereen hervatte haast.

twaalf reacties

Ik wil ook weer verliefd worden!!!
zucht

Flo, (E-mail ) - 19-09-’02 15:02

Hoi Flo, kom je vaker hier?

Rick, (E-mail ) (URL) - 19-09-’02 16:28

ik zal het nooit meer doen ;-)

Ralph, (E-mail ) (URL) - 19-09-’02 16:52

tss, een beetje ongegeneerd in het openbaar gelukkig lopen zijn en nog het verkeer ophouden ook. aso’s indeed.

charlotte, (URL) - 19-09-’02 19:33

hmmm heerlijk,maak mezelf ook wel een beetje schuldig aan dat soort gedrag, alhoewel zo in het openbaar…..

Anne, - 19-09-’02 20:05

Liefde maakt blind, zelfs voor het stoplicht…….

Ab, (URL) - 19-09-’02 21:32

Er is de laatste tijd een soort van tendens in jouw verhaaltjes te bespeuren Merel… :-)
Van opwindend ruikende mannen, vrijgezellefeestjes, huwelijksaanzoeken, buurvrouwen met baby’s tot dit verliefde fietspaartje.
Of heb ik het mis?

Aussie, - 19-09-’02 21:46

In zo’n situatie vraag ik me altijd af waarom die ongeduldige fietsers zoveel haast hebben dat ze zoiets moois verstoren. Wie heeft er nu iets te doen dat niet een minuut kan wachten?

capy, (URL) - 19-09-’02 22:27

Liefde is kleurenblind !

hannes, (E-mail ) - 19-09-’02 23:14

Ik krijg er helemaal een warm gevoel van. Gadverdamme.

Mijmer, - 20-09-’02 06:17

Liefde & Geluk begint lately wel een terugkerend thema te worden :)

[HanS], - 20-09-’02 11:09

Take your time to take a look at some relevant information about empire poker site empire poker site http://www.allabout-poker.com/empire-pok.. – Tons of interesdting stuff!!!

poker rooms site, (E-mail ) (URL) - 29-06-’05 09:58