Plassen

Oh wat moest ik nodig plassen! Ik hield het bijna niet meer. Mijn blaas drukte pijnlijk tegen omliggende ingewanden. Nergens een WC te vinden. Wel veel steegjes, beetje stinkende, obscure achterafstraatjes. Ik moest heel nodig, zou ik hier…?
Ineens zag ik een ingang, een deur die openstond. Ik ging naar binnen en kwam in een huis vol waslijnen met witte was. De was zwiepte in mijn gezicht. Achterin zag ik een WC. Ik snelde het hokje binnen, ging zitten en liet lopen.

Ah. Heerlijk. De druk verminderde langzaam en mijn lichaam kwam tot rust. Wat een genot. Ik ademde rustig uit, hield mijn ogen dicht. Ontspanning.

Heel even later moest ik naar de WC. Zo nodig! Ik liep langzaam om niet in mijn broek te plassen. Er stond een lange rij voor de WC, ik sloot achteraan aan. Op het strand lag iedereen te zonnen. De mensen voor mij schoten niet op. Ik moest alle spieren spannen. Een ijskar maakte veel lawaai. Ik deed mijn ene been over het andere.
Maar wacht. Was ik niet net ook al naar de WC geweest? Oooh. Schiet op! Ik hield het niet meer. Het was…

Toen werd ik wakker.
Midden de nacht. Met een blaas op knappen.

Ik haat dromen waarin ik naar de WC ga terwijl ik in het echt nog net zo nodig moet!

Reacties

203 reacties op “Plassen”

  1. Sabine avatar
    Sabine

    Wat een gevaarlijke droom, dit had heel slecht af kunnen lopen. Ik vraag me af of je dan in het echt ook zo opgelucht was geweest!

    Shit, nou moet ik ineens plassen, en ik ben net geweest!

  2. Dr. Aap avatar

    Zal wel weer een betekenis hebben. Dat je moest plassen bijvoorbeeld *lol*

  3. Rick avatar

    Het verschil met vroeger is, dat je ook echt ging plassen in je slaap, maar dat doe je niet meer hè?

  4. toinerz avatar
    toinerz

    nou dat heb ik nog wel op latere leeftijd meegemaakt hoor; plassen in mijn droom en dan dat warme vocht langs je been voelen lopen
    KUT!!!

  5. marije avatar

    bij mij zijn het dan altijd plees waar je via een een klein raampje in moet klimmen, of plees die veel te hoog zijn. of hele vieze. en dan ben ik altijd blij dat ik gewoon op me eige kan.

  6. Paul avatar

    Even naar het toilet gaan voor je gaat slapen en je hebt dat soort nachtmerries niet meer!

  7. Aussie avatar
    Aussie

    Voelt goed hè…..
    Dat je heeeel nodig moet en dat je dan ook kán….
    Lijkt op….
    🙂

  8. herman avatar

    Ik heb wel ’s gehad dat ik moest kotsen in mijn droom. Vervolgens werd ik wakker en …

    Gelukkig heb ik een wastafel in mijn slaapkamer.

  9. Carla avatar
    Carla

    Blijkbaar wil je heel veel ballast kwijt.

  10. justsomeone avatar
    justsomeone

    wat voor evil vloek is dit op het internet!!! nadat ik dit stukje had gelezen in de ochtend moet ik nu vaker dan normaal naar de wc!

  11. Nathalie avatar

    Wees blij dat je alleen in je dromen alles heb laten lopen!!! Dat scheelt een hoop werk zo vroeg op de ochtend…

  12. bart avatar

    zeg dat is echt lekker een meisje plast bijna in zijn broek ahahahahhahah heb je er foto’s van dan wil ik ze wel hebben stuur ze dan a.u.b. naar dit kroonprins_der_nederlanden@hotmail.com
    en heb je ook een vriend en ik wil ook een e-mail van je persoonlijke gegevens

    met vriendelijke groet

    plas exper / deskundige bartje

  13. weetniej avatar
    weetniej

    ik moet in de autow vaak nodig plassen net alz het nie kan!! hellup me

  14. weetniej avatar
    weetniej

    zeg krijg ik nog us un advies ofzow?? of zijn jullie luie mense?? die dat te veel werk vinde!!
    nouw???? stuur dan wat als jij er niet zow 1 bent!!

  15. tipje avatar
    tipje

    hoi weetniej,ik ken het probleemmaar je hebt tegen woordig van die pie mates plasbuisjes die kan je ook in de auto gebruiken op http://www.p-mate.nl staan daar tips over,bv langs de kant van de weg of in een flesje,erg handig.suc6

  16. weetniej avatar
    weetniej

    dankje tipje, goed tipje!! zal ut eens probere!

  17. Auke avatar
    Auke

    Waarom hebben vrouwen het zo vaak over nodig plassen? Zij kunnen het veel makkelijker ophouden dan mannen en toch hebben ze er altijd een probleem mee? Ik snap dat niet.

  18. commentaar op auke( avatar
    commentaar op auke(

    dat slaat helemaal nergens op!!! wrom sou dat zo sijn?? hea?

  19. Tjakka avatar
    Tjakka

    Och vrouwen stellen zich zo aan als het om plassen gaat,Ze maken er een ritueel eerste klas van.Kijk maar in de disco of in de kroeg staan altijd te lantefaneren bij de wc om even de neus te poederen.Voor de vrouwen die echt moeten best lastig.

  20. protest!!! avatar
    protest!!!

    nou k ben toevallig niet zo”n vrouw die bijde wc staat te lanterfanten en ik moet ook heus wel ns nodig en dan stel k me ge nie aan!!

  21. Joep avatar
    Joep

    Hoi weetniej , mischien is een TENA of DEPEND luier een oplossing voor in de auto , weet je in ieder geval zeker dat je auto droog blijft.

  22. Agnes avatar
    Agnes

    Hallo allemaal, ik moet vaak nodig plassen wanneer ik in de trein zit. Wanneer ik dan ga is of de deur op slot of de wc stinkt enorm. Ik besluit het dan op te houden maar dat is soms best lastig.
    Wanneer ik dan op rotterdam Cs aankom kan ik wel janken van de pijn herkennen jullie dit en hoe gaan jullie daarmee om??
    Ik ben hier nu voor het eerst en was blij te lezen dat ik niet de enige vrouw ben met het probleem van nodig moeten.

    Doei en een goed weekeind
    Agnes

  23. tjakka avatar
    tjakka

    hoezo janken van de pijn? Snap ik niks van

  24. mii avatar
    mii

    reactie op agnes: ik vin dat jy er niet zoveel aan kan doen, ik vind dat de overheide gwoon moet zorgen datr de wc’s sgoon zijn!! tis tog te gek dat jy moet janken van de pijn omdat een paar mannekes niet ff de moeite nemen om die wc schoon te maken!! klaag je aan bij de ns!!

  25. ikke avatar
    ikke

    ik heb iets heel raars waar ik me best voor schaam,heb dit ook nooit tegen iemand gezegt,maar als ik iets lees of zie dat iemand heel nodig moet plassen word ik daar opgewonden van en/of fantaseer ik daar savonds in bed over .dit heb ik al vanaf een jaar of 9 en ben nu 21,verder ben ik wel gewoon een normale meid hoor ik vind het zelf ook heel vaag dat ik dit heb maar zal ik echt de enige zijn?wat denken jullie?

  26. Agnes avatar
    Agnes

    Hoezo bedoel je raar ikke, ik hoor dit wel vaker alleen dan van mannen. Ze vinden het ook vaak leuk als een vrouw in haar broek plast. Joh zo hebben we allemaal wat en dat houdt het leven fantasie vol.
    Heb je het wanneer mannen nodig moeten of als vrouwen nodig moeten.
    Agnes

  27. eve avatar
    eve

    dit is geen reactie
    dit is mijn verhaal…
    ik was eens bij een poop concert en ik moest ineens heel nodig plassen en ik hield het bijna niet meer, maar ik kon geen wc vinden, en ik moest steeds nodiger en opeens zie ik een wc en ik doe het op dat moment al bijna in me broek.
    staat er een rij van 15 man…ik moest zo nodig ik deed het in me broek, een iedereen lachen en ik moest zo nodig, echt onwijs nodig, ik plaste haast in me broek.

    hebben jullie ook weleens zoeits mee gemaakt?

  28. mii avatar
    mii

    nou ik nie, mnaar misgienwel een ander iemand……? k heb wel altijd dat k nodig moe plassen maar dan hou k het gewoon op net zo lang tot ik super nodig moet.. das ookw el heel vervelend!!

  29. Agnes avatar
    Agnes

    Je houdt het toch zelf zolang op, waarom vind je het dan vervelend. Ik denk dat je het gewoon fijn vind om het zolang mogelijk op te houden.

    Agnes

  30. mii avatar
    mii

    nou omdat k nooit zin heb om naar de wc te gaan dan stel ik het telkens uit, totdat ik bijvoorbeeld in utrecht ben en het heel lastig is om naar de wc te gaan!!
    dus… daarom…

  31. Agnes avatar
    Agnes

    mii, hoelang denk je het op te kunnen houden? Wij vrouwen zijn gedoemd om die vieze wc in de trein te gebruiken.

  32. Kim avatar
    Kim

    Ja dat klopt Agnes iedere week maak ik het weer mee. Dan moet ik zo verschrikkelijk nodig plassen.Of het nu in de trein is, of tijdens het winkelen of stappen het maakt niet uit het gebeurd gewoon. Soms zou ik dan een man willen zijn slurfie eruit en piesen maar. Soms zou ik mezelf willen trainen om het zolang mogelijk op te houden maar ik weet niet of dit helpt.Nou ja we zien wel groetjes van Kim

  33. ikbenmii avatar
    ikbenmii

    reactie op IKKE:

    je bent egt niet de enige, ik heb ook zoiets. ik heb het ook al van kinds af aan. ik heb het alleen iets anders ik heb het als iemand in zijn/haar broek plast. ik schaam me hier ook voor en heb het ook nog aan niemand verteld. nou ik ben blij om te horen dat ik niet de enige ben doei groetjes van mii

  34. DG avatar
    DG

    Wat grappig dat er meer mensen zijn die daar opgewonden van raken. Het is inderdaad niet iets waar je zomaar met iedereen over praat. Maar blijkbaar zijn we toch niet alleen.
    Als andere liefhebbers zin hebben om eens van gedachten te wisselen over deze ‘fantasie’, zou ik het leuk vinden om wat te mailen (geheel vrijblijvend natuurlijk). Zelf raak ik hier al heel mn leven opgewonden van, dus schaam je niet en mail naar notme_1981@hotmail.com.

  35. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Mmm…. Leuk om ook hier te ervaren dat er “gelijkgestemden” zijn. Ben echter bijzonder benieuwd of achter “ikbenmij” en “DG” een M of V schuilgaat. Ik heb zelf al aardig wat “ongelukjes” achter de rug…. Ik voel me aardig thuis in hetgeen DG verwoord heeft..!
    Toeschouwer (M)

  36. ikke avatar
    ikke

    Nou ben blij om te zien dat ik niet de enige ben die dit heeft..heb er geen spijt van dat ik me verhaal gedaan heb,al blijf ik me er toch nog wel voor schamen hoor vind het nog steeds een raar iets van mezelf en niet iets dat je tegen iemand vertelt.en ik ben idd ook wel benieuwd of ikkebenmii en dg m of v is want van mannen hoor je het wel vaker maar van vrouwen eigenlijk nooit.nou ik hoor het wel weer doeidoei..

  37. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Schamen is ’t laatste wat je moet doen! Waarom? Als je er zelf maar plezier in hebt! En….: niemand heeft er toch last van? Heb je zelf al eens “ge?xperimenteerd”??
    Het zou leuk zijn als mensen ook hierover ervaringen konden uitwisselen op een forum (daar is deze website niet echt voor bedoeld, lijkt me). Ik heb al eens “gesnuffeld” op ’t web, maar nog niet echt iets gevonden dat geschikt is……

  38. girly avatar
    girly

    Heb wel een adresje voor jullie komt ie

    http://members.easyshag.com/femaledesperation/main.html
    suc5 ermee lees wel als je meer links nodig hebt.

  39. Girly avatar
    Girly

    Voor elk wat wils, het zijn engelstalige site,s maar worden door nederlanders gerund.
    http://www.peedesperation.tk/

  40. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Leuk! Thanks girly! Blijkbaar heb jij er ook enige affiniteit mee(???)
    Overigens zou ’t leuk zijn hier met anderen over te babbelen (mail?), maar dan moet je ook 100% zeker weten dat ’t niet “misbruikt” wordt en da’s in deze tijd best moeilijk….
    Groetjes,
    Toeschouwer

  41. Girly avatar
    Girly

    Hallo Toeschouwer ik vind het niet erg dat andere mensen over mij lezen. Ik ben een vrouw en woon in Rotterdam en ja ik vind het leuk om een volle blaas te hebben. Als ik ga stappen dan drink ik best wel veel en probeer de loop naar het toilet zolang mogelijk uit te stellen. De opluchting is dan zo groot als je gaat plassen dat ik er echt wild van word.

    @@@ Girly

  42. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Ik ken dat gevoel! Neem maar van mij aan dat ’t niet voorbehouden is aan vrouwen……
    Toeschouwer

  43. DG avatar
    DG

    Wat leuk dat er nog zoveel reacties zijn gekomen. Een goede plek om verder te discussieren is misschien http://www.wetbbs.com/forums/index.php. Het is een forum waar je je gewoon vrijblijvend kunt aanmelden, om op een Nederlands discussieboard te komen.

    Ik ben trouwens een man, zoals denk ik de meesten die onze eigenaardige fantasie delen. Schamen is inderdaad niet nodig. Ook al zullen velen het behoorlijk raar vinden, eigenlijk is het maar een onschuldig trekje waar je niemand tot last mee bent.

    Hopelijk lees ik jullie terug op het forum (of via mail)! Ik ben vooral erg benieuwd naar hoe vrouwen dit ervaren… 🙂

    DG

  44. ikke avatar
    ikke

    geweldig die links van jullie..eindelijk gevonden waar ik lang naar opzoek was en vooral het idee dat er echt meer mensen zijn met de zelfde fanatasieen vind ik leuk…ben nu niet meer van die sites af te slaan :p haha..tnks..

  45. Girly avatar
    Girly

    De link van het forum werkt helaas niet bij mij.
    Ik lees zelf weleens op het onderstaande forum in diverse talen.
    http://www.wetbbs.com/forums/index.php
    Wat ook goed werkt is een beetje googlen gebruik de funtie geavanceerd zoeken en typ een paar woorden sf zinnen in die vaak in dit soort verhalen voorkomen. In het engels maak je veel meer kans dan in het nederlands. Vroeger hadden we hier het hooge nood boek of zoiets maar die is helaas niet meer.Zo ik ga nu even plassen want vandaag geen zin in geintjes ha ha.
    Girly

  46. Girly avatar
    Girly

    Moet het toch nog even ophouden want ik mocht niet teveel hyperlinks in dezelfde reactie zetten dus dan maar in stapjes.

    http://www.patches.net/page/Home.htm
    en gebruik de button stories.

  47. Girly avatar
    Girly

    Mijn blaas begint nu toch echt opdringerig te worden maar goed je moet wat over hebben voor je mede lotgenoten.
    Op deze site kun je ook wel lekkere verhaaltjes vinden. Hoewel ik liever over mannen lees vind het ook wel leuk om over vrouwen te lezen.

    http://www.literotica.com/stories/memberpage.php?uid=57290&page=submissions

  48. Girly avatar
    Girly

    FF een snelle nu want ik klap zowat.
    http://female-desperation.com/stories/

    Doeg en veel plezier ermee
    Girly

  49. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Leuk, al die links! Overigens is ’t al-met-al redelijk verslavend… Ik kan trouwens met mijn eigen ervaringen wel 3 websites en boeken vullen! Alles wat je kan bedenken heb ik zo ongeveer wel gehad…
    Jammer dat die “hoge nood” site is verdwenen; er stonden ook nogal eens leuke belevenissen….

  50. DG avatar
    DG

    Ik zie inderdaad dat mijn link niet werkt. Het is echter dezelfde als die Girly inmiddels heeft gepost.

    Het is best een goed forum, waar we deze discussie misschien beter kunnen voortzetten? Dan kunnen we dit weblog weer teruggeven aan de mensen met minder originele seksuele fantasieen. 🙂 haha.

  51. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    DG,
    Het feit dat “jouw” link niet werkt is logisch: er staat een punt (.) achter het adres die er niet in hoort!
    Vinden we elkaar daar “straks” weer onder dezelfde nicknames? In de tussentijd: hou ’t niet te droog!

  52. DG avatar
    DG

    Wat een puntje allemaal niet kan veroorzaken… Maar iedereen weet nu waar het te vinden is.
    Mijn nickname is gewoon hetzelfde. Hopelijk zie ik jullie daar!

  53. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Ik bemoei me met meerdere forums, welke helemaal niets met erotiek etc. te maken hebben. Het door jullie genoemde forum heb ik even bekeken en met name de registratie procedure. Ik ben nog niet zo stuk van het feit dat een e-mail adres hier VERPLICHT is… Mijn eega weet wel iets, maar niet alles. Ik wilde het graag zo houden.
    Bestaan er geen sites waar je je verhaal kwijt kan ZONDER registratie of (minimaal) zonder een e-mail adres achter te hoeven laten?? Er bestaan toch immers ook “open” forums over van alles-en-nog-wat….
    Tja, nogmaals: jammer dat “hoge nood” niet meer bestaat!

  54. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    ’t Is overigens wel een erg rustig forum, toch…? De laatste reactie dateerde aan het begin van deze avond (26/10) van 20/10…! Zes (6) dagen oud dus….
    Hoe dan ook, als jullie niets beters weten, dan maak ik toch maar een e-mail (alias)adresje aan. Ik moet toch ergens m’n avonturen kwijt kunnen(?)

  55. Girly avatar
    Girly

    Ik stel voor gewoon hier blijven, wie doet ermee?

  56. DG avatar
    DG

    Hier blijven vind ik ook prima hoor. Maar dat registreren vind ik juist wel fijn omdat er dan alleen mensen zijn die onze interesse delen. Hier is het wachten namelijk op iemand die via Google op deze discussie belandt en allemaal nare dingen over ons gaat zeggen. 🙂
    Wat je kunt doen, is gewoon een hotmailadres aanmaken wat je alleen voor die registratie gebruikt. Daarna weet je zeker dat onze discussies alleen door geinteresseerden worden gelezen, en ikzelf praat dan een stuk geruster. En ja… het is er wel rustig, maar daar kunnen wij verandering in brengen toch? Er zijn daar namelijk best veel mensen die wel regelmatig checken, en ongetwijfeld reageren op nieuwe posts.

  57. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    DG,
    quote—Hier is het wachten namelijk op iemand die via Google op deze discussie belandt en allemaal nare dingen over ons gaat zeggen. :)—quote

    Tja, da’s een punt. Je zag ’t ook af en toe op dat “hoge nood” boek. De meeste reacties waren echter van medelotgenoten…
    Wat beteft dat forum: ik vind het prima, ik maak wel een aliasje aan, die kan ik later dan weer verwijderen als ’t nodig mocht zijn. Er zijn maar weinig forums waar ik van die e-mail faciliteit gebruik maak. Wat ik wel vreemd vind op dat forum, is dat je een adres MOET opgeven, en in datzelfde venster kan aangeven dat je geen mail wil ontvangen van de beheerders of op reacties…. Vreemd!

    Maar (Girly…!) inhoudelijk is ’t denk ik wat moeilijk om hier te blijven hangen. Ik vraag me af of “we” dan nog durven/willen/kunnen detailleren….(?) Jullie???? Ik heb zelf nog wel wat memoires te vermelden waar menigeen nog “rode oortjes” van krijgt…
    Bovendien: is ’t geen al te zware bagage voor de beheerdster van deze website?

    Om een lang verhaal kort te maken: ik wil hier best wel wat sappige verhalen lozen (zolang dat gaat), maar alleen als jullie meedoen…
    Zo niet dan verhuizen we naar de eerder genoemde plek. Ik hoor graag jullie mening!!

    Op dit moment ga ik eerst even lekker “douchen”, er is voorraad en ik ben een avondje alleen…..

  58. Girly avatar
    Girly

    Hoi Toeschouwer ik denk dat je gelijk hebt. Bovendien wordt het hier erg onoverzichtelijk ook daar onze hobby uit diverse elementen bestaat. Ook is archiveren erg lastig wanneer we hier doorgaan. Wat te denken aan zelf een forum starten. Heb hier zelf geen ervaring mee maar met een beetje hulp en diverse moduratoren moet dat toch lukken.

    Girly

  59. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Hey Girly! Zelf een forum starten? Lofwaardig streven! Wie oh wie pakt dit op? Ik zou niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen….
    Nee, dat bestaande forum is zo slecht nog niet, ik verbaas me alleen over die eerder genoemde “e-mail verplichting” en bovendien het feit dat er zo weinig gereageerd wordt!

  60. Girly avatar
    Girly

    Hoi Toeschouwer, ik lees al een tijdje dat forum en tot voor 1 jaar terug was het er erg druk. Er werd in die tijd erg veel gefaked en men heeft toen besloten een drempel op te werpen dmv een registratie van een email adres. Dat dit niet waterdicht is weten we allemaal maar het was 2 a 3 jr geleden een redelijk alternatief. Via dat email adres kreeg je ook een registratie link. Dit maakte het forum ook persoonlijker en ook wat gerichter.
    Maar goed door het vele faken en waarschijnlijk nog een aantal redenen is het forum een beetje in de vergeethoek geraakt. Ik heb me toen verbaasd dat ik steeds dezelfde personen zag en er weinig vrouwen waren. Misschien een idee om met een nieuw ploegje een beetje nieuw leven in het forum blazen.Btw dat email adres is toch een lachertje die kun je per dozijn aanmaken en dat hoeft niemand thuis te weten. De engelse versie van het forum wordt wel heel veel bezocht en zo af en toe kom je daar wat leuks tegen.
    Girly

  61. Betty avatar
    Betty

    Hoi meisjes,
    Ik zelf betrapte mij er op dat ik het vaak te lang ophoud. Na wat wijntjes krijg ik aandrang en ik wacht dan altijd te lang,zolang dat het vaak gebeurde dat ik of voor de deur zoekend naar mn sleutels al een natte broek kreeg of onderweg naar huis al in mijn broek plaste.Ik kan mij vooraf aan een avondje uit al verheugen op het hoge nood gevoel dat gaat komen. Het spannendste is om met een rood hoofd als een pioen in het bijzijn van iemand anders in je broek staan te plassen. Sensationeel vind ik het dat ik hier veel vrouwen zie die goddank ook plezier beleven aan een natte broek of aandrang.

  62. Debbie avatar
    Debbie

    Ik herken het ook. Ik vind het altijd heel spannend om het een klein beetje in mijn slipje t doen…zodat ik het lekker nat tussen mijn benen voel zitten. Dat gaat het beste als je een rokje of jurkje draagt. En heel raar….dit is voor het eerst dat ik het vertel…ik heb een klein kinderpotje waar ik stiekum in plas…ik voel me dan een hele kinderachtige vrouw die het nog op een potje moet doen en af en toe nog echt een beetje onzindelijk is….maf he ?

  63. DG avatar
    DG

    Wat een leuke verhalen allemaal. Ik zou graag meer van jullie horen. Toch een fantastisch idee dat er inderdaad vrouwen zijn die dit gewoon doen en er plezier aan beleven.
    En Girly, een eigen forum opstarten is een leuk idee, maar ikzelf zou niet weten hoe ik dat aan moet pakken. We zouden eerst eens kijken op het bestaande forum hoeveel mensen met ons meedoen als we daar wat meer leven in blazen.

  64. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Oeps…., bij de laatste reactie “Naam” vergeten.

  65. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Leuk om te constateren dat er plotseling mensen zijn (vrouwen!) die (blijkbaar?) via Google hun weg hierheen hebben gevonden. Sommigen hebben ook hier zelfs al wat “avonturen” verteld….
    Ik ga er vanuit dat het bedoelde forum “veilig” is (er komt geen “rommel” op je PC terecht, etc.). Ik zal op korte termijn een e-mail “alias” aanmaken en mezelf daar eens presenteren…..
    ’t Klinkt misschien wat gek, maar ik als kind was ik al met plasbelevenissen bezig. Zoals ik al eerder opmerkte: ik heb op dit gebied zo ongeveer alles uitgeprobeerd wat je bedenken kan.
    ’t Geeft wel een extra dimensie aan m’n leven.

    (Bij de voorgaande reactie -Oeps- ging ik er per ongeluk vanuit dat het bovenstaande al geplaatst was…. Niet dus!)

  66. Wendy avatar
    Wendy

    Hallo,
    Weet je wat mij nou altijd gebeurt…altijd als ik in de rij sta bij de supermarkt krijg ik een enorme aandrang om te plassen en in sommige gevallen ook om te poepen. Zelfs zo erg dat ik wel eens zo mn kar heb laten staan om zogenaamd nog wat te pakken. Ben snel naar huis gelopen en midden op de gallij liet ik alles zomaar lopen. Gelukkig dat er geen buren langs kwamen….maar wat ik vergat was dat er een heel spoor liep naar mn voordeur….om te voorkomen dat het spoor voor mijn deur zou stoppen ben ik doorgelopen naar de lift en heb deze op noodstop gezet. Ik heb razendsnel mn vieze en natte slipje uit gedaan en in mn tas gestopt. Toen verder met de lift naar beneden gegaan en er uit gestapt. Ik liep nu gewoon naar boven en passeerde de plek waar een grote plas van mij lag…op dat moment passeerde een buurvrouw en die zij ontzet…Nou ik weet niet wat er gebeurd is maar ik denk dat een klein kind een ongelukje heeft gehad. Ik knikte instemmend…wat ze niet wist was dat ik verder liep met onder mijn rok een paar vieze billen en in mijn tas een vieze natte poepbroek. Thuisgekomen heb ik mij onder douche schoongewassen en ik moet ook bekennen dat ik het wel een expres ben gaan doen om het zomaar op straat in mn broekje te doen.

    Groeten Wendy uit Amsterdam

  67. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Die grote boodschap….. Bah, ik heb er niets mee. Het stinkt en geeft een hoop troep! De lol met plas is wat anders; als je maar voldoende vocht binnen heb gekregen, wordt ook plas als water…..
    Ik zie overigens nog geen forumactiviteiten: wie geeft het voortouw?

  68. DG avatar
    DG

    Haha… op beide punten zat ik al hetzelfde te bedenken Toeschouwer.

  69. ikke avatar
    ikke

    nou als jullie allebei er het zelfde over denken..(over dat forum) geven jullie tog zelf het voortouw..ik doe ook wel mee hoor(ik ben immers de gene die ooit begon over dit onderwerp op deze site, waar ik overigens geen spyt van heb haha) aleen zal ik niet weten hoe ik zelf een forum moet starten.Maare dat was geloof ik ook het probleem he dat niemand dat wist..hmm dan word het lastig natuurlijk.. kan je niet met een beetje google-en wat meer info vinden over het starten van een eiegen forum ofzo?ik zal hier en daar wel is wat rond kijken..as ik een tip heb gevonden ofzo horen jullie het wel..

  70. ikke avatar
    ikke

    hmm..ik heb net even gauw gekeken bij google, maar nou wil ik niet blond doen ofzo hoor..;)maar voor een forum moet je dan toch ook eerst een site hebben om dat forum op te plaatsen..,en om nou eerst een hele site in mekaar te knutselen lijk me weer iets te veel gedoe.dus het idee (van volgens mij DG) om het bestaande forum nieuw leven in te blazen is dan het beste idee denk ik…en dat kan dat forum ook wel gebruiken want het is echt super stil daar.ik heb het dan over deze site he: http://www.wetbbs.com/forums/index.php die is volgens mij de enige nederlandse die ik gezien heb en das het handigst lijkt mij..(voor mij ierder geval, ben geen ster in engels haha)ik hoor van jullie…

  71. ikke avatar
    ikke

    ja daar was ik weer even snel nog…wou nog even zeggen dat ik vast de stap genomen heb om een nieuw mailadres aan te maken en mezelf heb aangemeld bij het bovengenoemde forum..dus miss zie ik jullie daar ook binnenkort.??? zal leuk zijn..nou nu ga ik echt slapen hoor..;) doei

  72. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Ik heb postings van “ikke” en “DG” gezien! Ik volg op korte termijn. Momenteel even weinig tijd, maar…….: belofte maakt schuld.

  73. ÉLS avatar
    ÉLS

    Jeetje is er eindelijk een leuk vrouwen Forum en dan moet het allemaal ingewikkeld worden WEER we zijn wel weer in topform hoor…laten we toch lekker hier blijven zitten..niemand hoeft dan moeilijk te gaan doen. Ben net zo blij dat ik mede plasgenoten heb gevonden ..hihihi leuke forum naam Plasgenoten….soms ligt mn hele wasmand vol met natgeplaste slipjes….doe het ook met moetwil af en toe. els 34 jr

  74. Bert avatar
    Bert

    Ik ben er heel open in …ik ben een man.
    Mijn vriendin plast regelmatig in haar broek en dat komt omdat ze altijd en eeuwig te lang haar plas op staat te houden. Of ze is net te laat.
    Alle emansiepatie ten spijt….vrouwen blijven gewoon kleine onzindelijke meisje die in hun broek plassen per ongeluk en zoals ik nu ook lees expres zelfs. En ga nu niet meteen roepen Bah wat een perverse vent…het is puur en eerlijk een constatering. En sommige vrouwen vinden het ook leuk om nog een klein meisje te zijn kijk maar om je heen…..kinderachtige kleding zoals geruite korte rokjes en truitjes en bloesjes met kindermotiefjes hangen de dameswinkels vol mee en vrouwen lopen er in rond op het werk en op straat.

  75. Lydia avatar
    Lydia

    Nou en Bert laat ons

  76. ikke avatar
    ikke

    hmmmzz…dus alle vrouwen plassen in hun broek en lopen in kinderachtige kleding…rare constartering hoor bert…toen ik voor het laatst in me broek plaste was ik hooguit 10 ofzo dus niet alle vrouwen plassen in hun broek..en sommige vrouwen vinden het idd fijn om te doen…maar zoals je hier ook heb kunnen lezen, plassen ook mannen(voor de lol) in hun broek..zijn die dan ook kleine onzinderlijke jongentjes?dacht het niet tog.en vrouwen die kinderachtige kleding willen dragen zullen zich daar prettig bij voelen maar wat heeft dat hier verder mee te maken..?zoals lydia al zei…laat ons…!!!

  77. Girly avatar
    Girly

    Hoi Bert ik heb altijd de indruk dat mannen het wel leukk vinden als wij ons kinderachtig gedragen. Wanneer ik een kort rokje aantrek dan voel ik me af en toe een actractie.
    Vind ik niet erg hoor die aandacht maar ga nu niet zeggen dat mannen zo volwassen zijn.
    Laat een ieder zijn wat ie is dat maakt het juist leuk.

    Girly

  78. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Hoezo “vrouwen Forum”, Els? Ook het andere geslacht is op een of andere wijze vertegenwoordigd…..
    “Hier blijven zitten”? “Dit hier” is geen forum en al zeker niet voor dergelijke zaken, denk ik…

  79. nick avatar
    nick

    ik vroeg me al af waar alle broekplassende vrouwen te vinden waren. Hier dus. Ik was even bang dat alleen mannen dat deden. Ga door met de verhalen

  80. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Welke verhalen doel je op? Die paar die hier staan? Da’s de top van de ijsberg… 🙂

  81. nick avatar
    nick

    laat de rest van die ijsberg maar komen dan

  82. Bert avatar
    Bert

    Natuurlijk begrijp ik all reacties op mijn stukje over kinderachtige vrouwen duvels goed hahaha ik was jullie heel kinderachtig uit de tent aan het lokken…val juist zelf op kinderachtige vrouwen. Groetjes

  83. Robbie avatar
    Robbie

    Wat is dit toch heerlijk om dit allemaal te lezen.
    Ik zie het gewoon net als velen hier met mij dat plassen in je broek(je) niet alleen een geile fantasie is maar gewoon een intens lekker en vrij en ook een spannend gevoel om te doen. Tuurlijk komt het vaker voor (altands lijkt dat zo) dat het meer mannen zijn die er van houden om een vrouw te zien plassen dan ondersom, maar ondertussen….
    Ik vind het heerlijk dat een vrouw nodig moet en het in der broek(je) doet en er een spelletje van maakt om het spannender te maken. En ik doe het zelf ook heel erg graag.
    Er zijn van die dagen dan ga ik er gewoon voor. Heerlijk dan drink ik extra veel en loop ik de hele dag rond met een steeds voller wordende blaas tot ik niet kan ophouden. Het spannenste is dan om het in je broek te doen juist als je nog niet thuis bent. Dan sta ik voor mijn flatje en voel ik een golf door m’n hele lijf en stroomd alles mijn broek in mmmm heerlijk gevoel. doorweekt loop ik dan (hopend nietmand tegen te komen) richting mijn deur en geniet ik nog ff van mijn natte broek.
    Sinds kort heb ik weer een vriendin, een kanjer van een vrouw en ik geloof dat mijn passie al begind aan te slaan bij haar. Ze houd haar plas namelijk altijd heel erg lang op. Ze heeft ook vaak over lekker een plasje doen. Mmmm heerlijk om te horen. Ze geeft me dan een knip oog. De volgende keer weet ik zeker dan doet ze het in der slipje voor mij…. jongens duim voor me 🙂
    groetjes allemaal
    En by the way wij hoeven ons niet te schamen wij vinden dit gewoon een heerlijke passie om te doen… ieder z’n ding …toch? een beetje vreemd maar wel lekker 🙂

  84. Lenny_V avatar
    Lenny_V

    Hey hoi allemaal,

    Ik ben zelf een fanatiek broekplasser en ik lees geregeld op bovegenoemd forum (wetbbs) en heb in het ook wel eens gepost daar.
    het e-mailadres dat je invult wordt 1 keer gebruikt om je inloggegevens te bevestigen en verders nooit meer.
    Het lijkt me geweldig als jullie allemaal daar komen posten.
    Ik weet dat er veel mensen lezen en niets schrijven… ik ben daar ook wel schuldig aan maar als het een gezellig forum wordt doe ik zeker mee.

    Zie jullie daar??

    Groetjes,
    Lenny

  85. Lenny_V avatar
    Lenny_V

    Oh uhm ik ben een mannetje.
    28 jaartjes oud/jong 😀

  86. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Waar blijven de vrouwen? Ik weet vrijwel zeker dat de belangstelling in de praktijk “50/50” is…
    Als ik binnenkort wat beter in m’n tijd zit ga ik echt eens op dat forum aan de gang, in de hoop dat het wat levendiger gaat worden dan het nu is(!)

  87. DG avatar
    DG

    Net zo veel vrouwelijke fans als mannelijke, denk je Toeschouwer? Ik heb altijd de indruk dat er veel meer mannen zijn. Of zouden vrouwen minder behoefte hebben om hun seksuele fantasieen op internet uit te leven?

    Hoe dan ook… het zou inderdaad mooi zijn als er wat meer leven in het forum kwam. Tot nu toe loopt het nog niet erg storm. 🙂

  88. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Die in-activiteit viel mij ook al op. Ik verkeer daarom nog steeds in tweestrijd: wel / niet meedoen…. Ben er nog niet helemaal uit.

  89. Girly avatar
    Girly

    Ik kan jullie wel zeggen dat dit onderwerp ook leeft bij vrouwen, ze zijn alleen bang om er voor uit te komen. Heeft waarschijnlijk te maken met het vooroordeel.
    Ik in persoon vind het heel erg leuk om mijn blaas vol te laten lopen, het duurt soms wat langen dan gepland maar dan is het ook zover. Tijdens het stappen ga ik bijna nooit naar het toilet en dat geeft best een geil gevoel. Wie van de vrouwen herkent dit??

  90. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Girly,
    Dit “gevoel” is m.i. van toepassing op beide; M/V. De kwestie is dan: wat doe je er mee? Geen mens is hetzelfde, de een wordt geil bij ’t zien van een natte kleding, de ander van een “ferme” straal….
    Eigenlijk is ’t tweezijdig:
    – Wat doe ik er zelf mee?
    – Wat wil ik graag bij een ander zien?

    Tja….; en daar is dan zo’n forum leuk voor. Uitwisselen van gedachten, belevenissen, etc.
    Alleen is er weinig activiteit. Jammer, maar ik hoop dat dat nog anders wordt……

  91. ..... avatar
    …..

    Nou, ik ben een vrouw, en ik krijg een enorme kik als een man nodig moet plassen. Ik word daar echt geil van, vooral als ze dan niet willen of kunnen. Gaan kunnen ze natuurlijk altijd, maar als je bijv. in de auto zit. En ze dan gaan knijpen en zo. Echt enorm geil word ik daar van. Dus graag sites waar te zien is waar mannen nodig moeten

  92. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Wat jij met mannen hebt, dat heb ik met vrouwen, vooral met de uiteindelijke resultaten van wat je beschrijft….
    Je had me eens in die file moeten zien een jaar of wat geleden… Ik “moest al” toen ik er in terecht kwam. Het laat zich raden hoe de situatie was nadat die file na een half uurtje nog steeds bestond. Het kwam bijna m’n oren uit; ik ontplofte! Op zo’n moment heb ik van die gedachten “er moet gauw iets gebeuren, anders gaat ’t raam open” of iets dergelijks….

  93. man24 avatar
    man24

    Ik vindt meiden die hee nodig moeten plassen heel intresant en meestal zijn die meiden zo wanhopig en/og geil .
    Jammer dat ik het zo weinig zie of meiden die dat op een webcam (msn) doen.

  94. DG avatar
    DG

    Girly wat een gave verhalen. Je prikkelt wel mijn interesse. 🙂
    Wat ik me afvraag, is of andere mensen het niet merken als je tijdens het stappen nodig moet plassen. Meestal zie je wel aan iemands houding en gezichtsuitdrukking of hij/zij erg nodig moet. Krijg je daar nooit reacties op?
    En is het ook weleens gebeurd dat je zo nodig moest dat je het echt in je broek deed? Of hoeft het nu ook weer niet zo ver te gaan voor jou?
    Ik zou het heel cool vinden als je daar meer over wilt vertellen, want ik ben echt reuze benieuwd hoe jij dat allemaal beleeft. En ik ben vast niet de enige 🙂

  95. Girly avatar
    Girly

    Het is zeker waar dat wanneer ik nodig moet tijdens het stappen dat de mensen om me heen dat merken. Vooral de mannen om me heen, ze maken dan allemaal grapjes en de bedromantiek druipt ervan af. Ik maak er ook geen geheim van wannneer ik nodig moet, ik zeg het gewoon en soms schokeert dat de mensen. Moet je de reactie.s horen ha ha ha. Laatst was ik na een avond te zijn uitgeweest enorm vol. Mijn blaas was zo vol dat ik amper kon lopen.
    Ik had natuurlijk ook wel erg veel gedronken het meeste wijn maar toen ik mijn hoofd begon te voelen ben ik overgestapt op alcohol vrij. Heb er nl een hekel aan om te dronken te worden.
    Ik was om 22.00 uur voor het laatst naar de wc geweest en het was nu 02.00 uur.
    Toen ik eenmaal bij de bushalte was kon ik het echt niet meer houden. Ik werd wel verlegen onder deze omstandigheden.Mijn hemel dit liep echt uit de hand. Zo snel als ik kon en geloof me of niet het was de snelheid van een slak, liep ik naar een donker hoekje en ging zitten plassen. Ik schrok me rot want ik hoorde ineens een stem achter me die zei”dit kost u 35 euro” snel deed ik mijn broek aan en zag dat iedereen naar me keek en me uitlachte. Met mijn blaas nog behoorlijk gevuld en mijn broek scheef opgetrokken probeerde ik met een hoofd zo rood als een aardbei de agent ervan te overtuigen dat ik het echt niet meer kon ophouden. Niets hielp ook mijn vrouwelijke charmes niet. Ik stapte in de nachtbus en voelde nog steeds mijn super gevulde blaas. Maar buiten dat ook de ogen van de overige mensen in de bus. De thuisreis was een hel maar ja ik had het overleefd.

    Girly

  96. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Voor die 35 Euro had ik de klus toch maar even afgemaakt! Of, als alternatief, voor oom agent alles ondergeplast…..

  97. bp avatar
    bp

    Laatst vertelde mijn nieuwe vriend dit:tijdens een van onze eerste lange (zeer lange )telefoongesprekken moes hij heel nodig plassen,(zag het al voor me,knijpend en wel,toen hij het echt niet meer op kon houden had ie ten einde raad maar een lege bloempot gepakt en daar in geplast!Had het willen zien.De dingen die ik hier lees komen me heel bekend voor,ben dus niet de enige met zulke fantasien!Heb dit al sinds mijn vroege jeugd toen een klasgenootje het tijdens een tractatie in haar broek deed!!!

  98. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Donderdag 17 november: de laatste posting op eerder genoemd forum is van 10 november; 1 week oud dus……!
    Ik ben nog niet echt enthousiast om mezelf daar te introduceren!

  99. ikke avatar
    ikke

    ja toeschouwer daarommoeten wij er ook met zijn alle na toe om een beetje leven in de brouwerij te brengen tog…?k heb me zelf dan wel aangemeld maar zeg ook niks meer, (laatste posting was geloof ik ook van mij ..:s)vind het nu te saai om er uitgebreid me verhaal te doen.
    Dus doen jullie nou gewoon mee man is toch lache..je heb niks te verliezen tog..tot snel..

  100. DG avatar
    DG

    Ik check er anders dagelijks voor nieuwe posts. Maar er valt weinig te zeggen als er niemand nieuw bij komt. 🙂
    Dus als jij meedoet, is het ??n persoon drukker. Als iedereen het op die manier gaat bekijken, dan komen we er wel 🙂

  101. ..... avatar
    …..

    Bp, je schrijft dat je vriend het uiteindelijk in een bloempot deed. Maar als hij heel nodig moest en al aan het knijpen was, hoe heeft hij dan in vredesnaam z’n broek los gemaakt en z’n … uit z’n broek gehaald. Lijkt me moeilijk als je met een hand moet knijpen om het niet in je broek te doen en in je andere hand de telefoon

  102. man24 avatar
    man24

    Wauw,Girly,wat een ged en echt gebeurt verhaal.

  103. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Ik had verwacht op dat forum wat meer recente, persoonlijke “belevenissen” aan te treffen. Dat blijft echter wat achterwege….. Plankenkoorts?

  104. Betty avatar
    Betty

    Ik moest zo nodig plassen toen ik in de pakamer stond van H&M en het ergste was dat ik net een jeans aan het passen was. Ik plaste hem helemaal kletsnat. Het was beredruk in het gangetje dus ik moest zo onopmerkelijk mn natgeplaste slipje in mn tas doen en me zo mogelijk als kon mn billen en benen afdrogen met een papierenzakdoekje. De hele vloer was zeiknat….maar ik kwam snel het hokje uit….ik hoorde nog net een kreet Gatver,,,wat is hier gebeurd….maar ik liep in de winkel en dumpte de natgeplaste broek in een rek..ja erg he? En ben snel naar huis gegaan.

  105. man24 avatar
    man24

    Betty,hoeveel uur had je het al ingehouden ?

  106. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Paskamer wordt plaskamer??
    Denk niet dat je nog welkom bent bij die zaak….

  107. Betty avatar
    Betty

    Nou ik hoef het niet lang vast te houden want ik moet zeker iedere 45 minuten al nodig plassen.
    Betty

  108. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Tja….. Hoe los je dat dan op? Ik bedoel dan uiteraard autoritjes, boodschappen doen, noem maar op……

  109. Een aanbidder avatar
    Een aanbidder

    Ooit was dit de weblog van Merel Roos. Zij kreeg deze als kadootje en maakte er iets moois van…tot dat zij op een dag spontaan en onbevangen haar droom beschreef op haar eigen mooie weblog. Het ging over nodig een plas doen in je droom….daar reageerden in de eerste instantie lieve eerlijke vrouwen op met ieder hun eigen verhaal….Maar toen geschiede wat wel vaker geschied op het WEB. De plasmaffia bestaande uit waarschijnlijk ook best leuke mannen maar die met een onvervulde droom zitten….het zien broekplassen van een vrouw in het echte leven…….Om dit gemis op te vullen schrijven ze masaal naar forums die kinder en ouders betreffen over zindelijkheid en komen met hun eigen fantasietjes aanzetten die helemaal niet thuis horen op een dergelijke site……En nu ook aangekomen bij deze site van Merel Roos…die overspoeld wordt door mannen die hun aftrek verhaaltjes neer zetten en iedere eerlijke briefschrijfster overvallen met frustratiepraatjes……Niet doen laat deze site met rust en geef Merel Roos haar weblog terug….zoek jullie heil bij de speciale sites die bedoeld zijn voor jullie liefhebberij zoals http://www.wetset.net en maak plezier.

    Bedankt namens allenhen die Merel Lief hebben.

  110. Toeschouwer avatar
    Toeschouwer

    Waarin je uiteraard volkomen gelijk hebt!

  111. denise avatar
    denise

    ik herken me ook in de verhalen, en doe het zelf ook wel is in mijn slipje
    heeerlijk gevoel geeft me dat..
    groeten van d

  112. denise avatar
    denise

    ja ik plas ook regelmatig in mijn broek en slipje. Ik vind het heerlijk om mijn plas op te houden net zo lang tot ik alles in mijn broek uit plas. echt lekker. Maar meestal plas ik kleine beetjes.

  113. gerarda avatar
    gerarda

    Jammer dat er zo weinig gerageerd wordt! ik ben nog een jonge vrouw van 22 die ook het heerlijk vind om in mijn slipje te plassen. doordat ik het niet kan ophouden om dat ik niet naar de wc wil gaan. ik vind dit erg opwindend. ik vind het leuk om met anderen dit te delen vooral met vrouwen.

    gr. gerarda

  114. ikke avatar
    ikke

    ja is idd een dooie boel hier,lijkt wel of iedereen geschrokken is van dat verhaal dat wij hier niet thuis horen.is miss ook wel zo maar ja het was wel leuk toen iedereen nog gewoon verhalen plaatste en reageerde..dus is zal zeggen lucht je hart weer is hier,alle sappige verhalen ideeen en reacties zijn welkom tog,beetje nieuw leven in blazen kan tog geen kwaad!…

  115. lol zor avatar
    lol zor

    ja de laatste post voor de vorige was al 8 dagen oud.

  116. denise avatar
    denise

    ps ik heb een nieuw email adres
    ja ik had gisterochtend nog in mijn slipje geplast. het was heerlijk
    dat ga ik vaker doen….

  117. love avatar
    love

    hoi, ik word altijd opgewonden als iemand zegt dat ieJ nodig moet plassen .. maar ik heb het nog nooi echt iemand zien doen. hebben jullie nog verhalen laat ze graag weten!
    doei love

  118. Lenny_V avatar

    Hoi hoi,

    Ik heb hierboven al eens gereageerd, ik ben al een tijd lid van eerder genoemt forum.
    Ik lees/schrijf meestal in het engelse deel omdat het nederlands deel idd wat dood is, maar als jullie allemaal geen posten komt er weer wat leven in de brouwerij.
    Dan gaan er vast meer mensen posten wat weer resulteerd in meer leuk leeswerk.
    De Url die ik ingevult linkt naar mijn site met foto’s van mijn natgeplaste jeans (site is een beetje traag).
    Laat me eens weten wat je ervan vind.

    Groetjes,
    Lenny_V (m)

  119. Meisje avatar
    Meisje

    Ik ben nog maar 14 jaar en ik ben door mijn plas op te houden een orgasme gekregen voor het eerst.. ik was toen nog maar ong. 4 jaar toen ik daarmee begon :O.. Ik denk heel vaak: was ik er maar niet aan begonnen want nu ben ik een beetje verslaafd aan “hoge nood verhalen” en ik bevredig mezelf zowat 10 of meer keer per dag en dan denk ik aan mensen met hoge nood..! Ik vind het soms wel leuk maar soms vind ik het vreselijk..
    Nouja.. xxx
    Meisje

  120. Wanda avatar
    Wanda

    Ik treuzel altijd te lang met naar het toilet gaan…en ik weet van sommige vriendinnen dat zij dat ook doen. Net zo lang wachten dat je met geknepen benen nog maar net op tijd bent. Zelf vaak net te laat mn slip naar beneden en dan nat geplast.
    Daarom draag ik haast nooit een lange broek…een rokje heb je zo omhoog. Ben heel wat keren met een natte slip in de tas huiswaarts gekeerd.

  121. johan avatar
    johan

    zo lang ik mij herinner ik denk vanaf jongetje van 6 jaar wordt ik al opgewonden van vrouwen die nodig moeten plassen ik heb lang gedacht dat ik een vreemde afwijking had of zo maar merk dat er toch veel meer mensen zijn die de zelfde intresse hebben zelfs veel vrouwen heb ik pas sinds kort ondekt dit is echt een openbaring voor mij ik heb omdat ik altijd allert ben op deze bepaalde situaties heel veel meegemaakt omtrend deze materie en zal af en toe mijn verhalen hier opschrijven en hoop dat anderen ook hun verhalen en belevenissen blijven delen op deze site

  122. Stephanie_81 avatar
    Stephanie_81

    ik zit vaak op sites zoals wetting her panties enzow ik ben dan wel een vrouw toch vind ik het erg opwindend om een andere vrouw nodig te zien moeten/ in haar broek te zien plassenen met mannen heb ik niet zoveel.

  123. agnes avatar
    agnes

    Kan een man, als hij ( nodig) moet plassen, bijv. s’morgens, sex hebben? Ben daar heel benieuwd naar. Ik mag, als mijn man moet plassen, dan nooit zijn ballen kietelen, bang dat hij het laat gaan of zo. Graag een reactie.

  124. g. avatar
    g.

    haha nou zeker een keer proberen!

  125. marjan avatar
    marjan

    Op het strand plas ik altijd gewoon in bikinibroekje. Op mijn balkonnetje laat ik het ook altijd gewoon lopen. In de kamer heb ik tegels leggen en ook daar plas ik geregeld in mijn broek omdat ik gewoon geen zin heb om naar de wc te gaan. Mijn vriendinnen weten dat en plassen op het strand en soms op mijn balkonnetje ook vrolijk in hun broek.
    Als ik in het weekend ga stappen kom ik nooit met een droge broek thuis. Meestal plas ik als ik naar huis loop in mijn broek en soms sta ik als aan de bar van stamkroeg sta ook al in mijn broek te plassen. De stamgasten weten dat en vinden het inmiddels niet raar meer dat ik daar met een natte broek sta of zit.
    Een enkele keer als we na sluitingstijd met de echte stamgasten nog wat nadrinken heb ik daar ook wel eens in mijn broek staan poepen.

    Heerlijk gewoon

  126. worteltje avatar
    worteltje

    Hallo allemaal! Blij om eens te lezen dat er ook meiden zijn die het lekker vinden.. Zelf word ik ook al langere tijd opgewonden van (broek)plassende meiden. Gelukkig ben ik dus niet de enige.. Zou graag eens willen mailen/chatten met meiden die het leuk vinden.. Ga vooral door met die fantastische verhalen! Groetjes!

  127. eveliene avatar
    eveliene

    hoi leuk om te zien dat er meer meisjes zoals ik het ook in de broek doen.
    ik plas vaak in mijn broek en poepen doe ik ook wel eens.
    ik ga er dan lekker in zitten.
    zijn er meer meisjes die ook wel eens in de broek poepen zoals ik/
    mail me dan maar eens lijkt me leuk om daar over te praten via mail contact
    natte broek groetjes
    eveliene

  128. Betty avatar
    Betty

    O ja ik herken dat hoor….ik ben zelf wat je noemt een volassen vrouw….maar ik plas nog vaak heerlijk (expres) in mijn broek. En net als Eveliene Poep ik er soms ook lekker in. Het is z?’n
    lekker spannend gevoel als niemand weet dat je het nog als een klein kind in je broek hebt gedaan. Soms poep ik in mn broek als ik mn auto uitstap. Ik loop dan het stuk naar mn huis in een volle broek. Eenmaal thuis blijf ik er zolang nog in lopen tot dat het koud is geworden.

    Mn vriendinnen denken dat ik soms ongelukjes heb en dat het mij overkomt…..maar ik doe het expres.

    Groetjes
    Betty

  129. Janine avatar
    Janine

    Wat spannend om te lezen dat er ook andere vrouwen zijn die het lekker vinden om hun broekje nat te plassen. Mijn eerste ervaring was , zoals bij de meesten denk ik, een ongelukje omdat er geen WC in de buurt was. Het lekkere warme gevoel heeft me toch wel aangesproken en zo af en teo doe ik het nu ook wel thuis. Poepen nog niet gedaan maar is misschien ook wel heel lekker ? Misschien probeer ik dat ook wel eens een keer.

  130. Betty avatar
    Betty

    Hoi,
    jullie weten dat ik het heerlijk vind om in mijn broek te plassen,
    Ook poep ik regelmatig in mijn broek. Ik herken het gevoel daarvan erg goed.
    Niets is lekkerder dan er op tegaan zitten…..ik voel het dan mn hele broekje door kruipen.
    Het geeft zo’n heerlijk warm gevoel. Maar thuis vond ik het saai worden dus poep ik ook de wel eens op straat in mijn broek zoals laatst…

    ik was boodschappen wezen doen in een provinciestadje ong 20 km verderop, toevallig had ik bij zeeman net weer een paar stevige “poepbroeken”gekocht, toen ik voelde dat ik moest poepen.
    Het probleem was dat ik een string aanhad en dat is niet echt lekker om het in te doen, dus heb ik een wc gezocht, en heb daar gelijk een van de nieuwe broeken aangetrokken, waarna ik de straat weer ben opgegaan.
    het was met de maandagmiddag niet echt druk, maar er waren genoeg mensen op straat om het spannend te maken.

    na een kwartiertje door het centrum te hebben gelopen was de nood wel erg hoog geworden, zodat ik langzaam ontspande
    ik voelde de poep langzaam tussen m’n billen komen, en onder het lopen langzaam zijn weg zoeken, waarbij het lopen een extra genot gaf.
    Op een gegeven moment ben ik met m’n inmiddels al redelijk volle broek naar binnen gegaan bij V&D en heb daar al rondlopend lekker doorgepoept.
    Het was uiteindelijk een lekkere broek vol geworden, dus ben ik maar weer op huis aangegaan, waarbij ik natuurlijk nog een flink stuk in de auto moest.

    In de auto werd alles weer lekker naar boven geduwd toen ik ging zitten, wat gelijk een heerlijk erotisch gevoel gaf.
    Onder het rijden voelde ik alles steeds hoger kruipen, en genoot ik van de nog steeds warme poep in m’n nieuwe broekje.

    Thuisgekomen nog even doorgelopen, maar toen werd het toch wel koud dus ben ik lekker gaan douchen, en heb mezelf verwend met de waterstraal, zodat alle spanning weer heerlijk van me afgleed.

    Groetjes
    Betty

  131. Jenny avatar

    Het was een drukke verjaardag,de hele kamer zat vol.
    Ik zat te kletsen met een aantal mensen en dronk op mijn gemak een aantal wijntjes.
    Na gelang de avond vorderde merkte ik dat ik zo langzamerhand maar een poging moest ondernemen om naar het toilet te gaan. De druk op mijn blaas werd nu wel erg groot.
    Ik wurmde mij tussen de mensen door richting het gangetje waar het toilet was. Nu ik opgestaan was merkte ik hoe nodig ik wel moest plassen. Er zaten al een paar kleine druppeltjes in mijn broekje. Gelukkig droeg ik een zwart rokje want met een jeans kan het wat opzichtiger uitpakken. Tot mijn schrik ontdekte ik dat het toilet bezet was en of het tussen mijn oren zat, mijn aandrang om te plassen werd onnoemelijk groot. Dit is dus wat ik altijd lees op de site. Ik plas wel eens vaker in mij broek,maar dan heb ik de regie zelf in handen.
    Maar nu vanavond met al die familie er bij?.ik schaam mij dood. Ik vluchtte snel de keuken in ?daar was gelukkig niemand?.dacht ik. Ik keek recht in het gezicht van mijn neefje van 10 jaar. En het enigste wat ik kon doen was heftig op en neer dansen en afwisselend met de benen gekruist staan. Wat is er aan de hand tante Jenny vroeg hij?.een beetje zenuwachtig .
    OOOh Elmertje?..ik moet zo nodig plassen maar de WC is bezet Oooooooh ik hou het haast niet meer. Elmer keek verschrikt naar mij en riep met een klein stemmetje?..Nee tante Jenny ga snel naar het toilet. Het was nu zo kritiek geworden dat ik met mijn handen in mijn kruis stond te drukken. Ik stond daar met mijn rokje omhoog geschoven met mijn benen gekruist te knijpen in het front van een tienjarig jongetje en met de grote angst dat een van mijn familie leden nu de keuken in zou komen. Mijn nachtmerrie werd bewaarheid?.ik voelde mijn broekje nat worden en al snel mijn rokje ook?..een warme straal liep langs mijn panty op het zeil van de keuken?.en in mijn rode pumps. Ik keek recht in de ogen van Elmer en voelde hoe een warme gloed van schaamte mijn gehele gezicht vulde. Het jongetje stamelde alleen maar ?.OH?oh ?.tante wat erg??.wat erg en wilde de keuken uit rennen. Ik pakte hem snel vast en smeekte hem of hij alsjeblieft niets aan de kamer met visite wilde vertellen?hij knikte en liep alsnog weg. Ik keek in paniek om mij heen hoe ik mij hier uit moest redden.Ik pakte van het aanrecht een grote pot met augurken en uitjes en gooide die leeg over mijn natgeplaste rokje en gooide de rest over de plek waar mijn plasje lag. Net op dat moment kwam mijn Schoonzus binnen en zag mij in een plas van bommetjes en uitjes staan .
    Haar reactie was pressies waar ik hoopte??Ooh lieve schat is de pot met zuur omgevallen?
    Verschrikkelijk alles is over je heen gekomen??kom maar snel naar de slaapkamer dan heb ik schone kleren voor je. Even later zat ik verschoond weer in de huiskamer en mijn schoonzus vertelde in kleuren en geuren over de omgevallen pot met zuur. De hele kamer moest lachen. Tot op de dag van vandaag ben ik altijd een beetje bang als ik Elmer zie.
    Want hij alleen weet wat een onzindelijke kinderachtige tante ik soms nog kan zijn.

  132. eveliene avatar
    eveliene

    hoi ik heb vanavond voor t eerst in een luier geplast,wilde dit altijd al eens een keer doen.
    heb op bed een beetje voetbal liggen kijken en mijn luiertje 2 keer vol geplast, en ook nog heerlijk volgepoept dat kon er ook nog wel bij.
    wilde wel eens weten hoe dat aanvoelde.
    nou ik zou zeggen iedereen proberen ,een heerlijk geil nat gevoel tussen je benen was super en ik ga dit zekers meer doen samen met me vriendje.
    gr eveliene

  133. Janine avatar
    Janine

    Een beetje aangemoedigd door de verschillende reacties die ik zat te lezen heb ik zjuist expres in mijn slipje geplast. Best wel lekker hoor als je het zo tussen je benen op de stoel voelt lopen. Ik heb ook eens gekeken op een eerder genoemde site “www.patches.net” en tjeetje wat een plaatjes en filmpjes over broekplassen zeg! Best wel een veelbesproken en getoond onderwerp dus dat (broek)plassen.

  134. bas avatar
    bas

    als ik dit lees denk ik wel eens zou ik ooit een
    dame in het echt mogen zien plassen? Ik denk, droom er vaak van en dat op een leeftijd van 51 jaar
    misschien gek, maar heb het nog nooit gezien

  135. pissertje avatar
    pissertje

    Wat heerlijk om te lezen dat ik niet de enige ben met zulke fantasi?n!

  136. pissertje avatar
    pissertje

    Ik ben een vrouw van dik in de dertig en heb al sinds mijn jeugd fantasi?n over dat ik het niet meer kan houden en het in mijn broek doe. Vernederd worden terwijl iedereen het ziet.

  137. Hartslag avatar
    Hartslag

    Leuk om deze verhaaltjes te lezen, vraag me alleen altijd af of mensen dit nou echt doen of dat ze maar wat lopen te fantaseren, en of het hier echt om vrouwen gaat of dat het alleemaal mannen zijn die doen alsof ze vrouwen zijn.

    Hartslag – 24 (M)

  138. eveliene avatar
    eveliene

    hoi jammer dat er weinig meisjes op mijn mail reageren.
    had gehoopt een vriendin op deze weg te vinden die samen met mij en mijn vriendje ergens gezamelijk in de broek plassen en of te poepen (vind ik ook leuk)
    ergens in de stad op terras of in een bos of op t strandje.
    lijkt me leuk om dit met een ander meisje samen te doen,is weer es wat anders als met mijn vriendje.
    lijkt me spannend
    mischien meiden die dat een keer willen ervaren .
    wel omgeving breda
    natte broek groetjes eveliene

  139. eveliene avatar
    eveliene

    oja wij willen geen sex contact.
    alleen lekker samen onder elkaar in de broek doen.
    groetjes xxx

  140. !!!!! avatar
    !!!!!

    Wanneer schrijft er eens een man die erg nodig moest plassen. Ik word daar heel opgewonden van.

  141. Nico avatar
    Nico

    Ik heb dat wel met het ophouden van mijn poep.

  142. eveliene avatar
    eveliene

    hoi ik was vanmiddag samen met mijn vriend in het bos.
    en mijn vriend was nog niet naar de wc geweest,en zij dat hij heel erg moest poepen.
    na een tijd rond gelopen te hebben en helemaal geen retaurantje te vinden was hield hij het echt niet meer.
    en natuurlijk stik druk vanwege t mooie weer.
    en zei ik ga maar achter een boom zitten denk zit niets anders op.
    hij wilde net achter een bosje gaan zitten kwamen er weer mensen,die stonden al wat raar te kijken.
    dus hij zijn broek weer omhoog.
    en weer een stukje verder gegaan.
    ik zei je kan t ook in je broek doen!
    hij keek me echt zo aan van ,daar heb ik nu eigenlijk geen zin in.
    (wij doen samen wel eens sexspelletjes en doen het dan samen in de broek plassen poepen zeg maar.)
    dus hij zei mischien doe ik dat maar dan, en hij hield het echt niet meer.
    en toen liet hij t maar gaan ,nou je wil niet weten hoe grote buld er vanachter te zien was.
    en hij bleef maar groeien.
    dus ik werd er behoorlijk geil van, en moest zelf niet naar de wc maar moest wel een beetje plassen.
    dus hij keek me aan met zijn enorme buld in zijn broek wat eigenlijk niet gepland was
    en ik ging van geiligheid in me broek staan plassen.
    daar werd hij weer geil van want ik moest toch wel meer dan ik dacht dus mijn broek was van voor en achter helemaal doorweekt.
    toen hebben we er maar een geil sexspelletje van gemaakt,en hij ging heerlijk op een bankje zitten waardoor zijn poep door heel zijn broek versprijde.
    daarna zijn we vlug naar de auto gegaan,en naar huis gereden.
    en zijn we verder gegaan, ik moest weer plassen en hij piste ook nog lekker in zijn vieze spijkerbroek.
    daarna hebben we te gekke sex gehad.
    ik kon het niet laten om dit verhaal hier te plaatsen,eigenlijk gingen we naar t bos om te genieten van de natuur.
    wie had gedacht dat t zo spannend zou worden.
    in ieder geval gaan we dit meer doen maar dan is het wel gepland gr van ons.

  143. Johan avatar
    Johan

    Verbazend om te zien hoeveel vrouwen en het wel degelijk fijn vinden om in hun broekje te plassen.
    Ik fantaseer er vaak over, van kind af an al, en ik plas zelf ook wel eens met opzet in mn broek.
    Maar ik kom helaas alleen andere mannen tegen die dat ook leuk vinden.
    Het mooist lijkt het me om samen met een vrouw broekje te plassen, onder allerlij verschillende omstandigheden, en elkaar daarna fijn schoon te maken.

  144. poeperd avatar
    poeperd

    vind het lekker om in me broek te poepen en dan lekker de stad in te gaan en dan ook nog er bij plassen ook op een bankje gaan zitten met een volle broek is lekker

  145. christa avatar
    christa

    Wat een hoop reacties over expres in je broek plassen. En dan te bedenken dat het verhaal gaat over in je droom plassen. Ik heb dat als tiener heel veel gehad (maar werd dan wakker in een nat bed, maar heb het nu af en toe ook nog! Ik moet heel nodig, zoek me rot naar een wc. Vindt er een! Heerlijk plassen. En toen werd ik wakker en was ik in bed aan het plassen. Heb ik weer wat aan mijn man uit te leggen.

  146. eveliene avatar
    eveliene

    hoi meiden die wel eens in de broek plassen of ook wel eens in de broek poepen als je met ons wil msnen voeg ons dan toe om er over te praten
    lijkt ons wel leuk.
    ps geen mannen meer aanmelden want die hebben we al genoeg, dus alleen vrouwen
    natte broek groetjes van ons eveliene en john
    nachtvlieger@msn.com

  147. PeeWee avatar

    Mensen voor degene die het nog niet heeft ontdekt. ik heb een nederlands forum gestart voor mensen die ook iets met plassen hebben. de URL is: http://www.peepi.nl

  148. nieuweling avatar
    nieuweling

    Gosh wat geinig…. Ik ben ’n vrouw van 28 jaar, kwam altijd al het lekkerst klaar met ’n broekje ertussen, en ontdekte een paar jaar geleden dat ik ontzettend geil wordt van vrouwen in natte slipjes en mannen/vrouwen in luiers. Het was een hele opluchting te merken dat ik daar bij lange na niet de enige in ben! Inmiddels heb ik kortgeleden zelfs voor het eerst een paar luiers gekocht, en mijn fantasie om overal ongemerkt in mijn broek te kunnen plassen is waarheid geworden. Ik vind het spannend en heerlijk!
    Ik ga de links etc. die in deze lange lijst van reacties geplaatst staan ‘ns langslopen op zoek naar meer gelijkgestemden.

  149. John avatar
    John

    Tip voor mensen die hun Email-adres niet durven geven. Kijk eens op je mobieltje die kan in de meeste gevallen ook Email ontvangen.
    Ging bij mij prima, alleen wist ik m’n eigen Emailadres niet. Heel eenvoudig ’n mailtje naar je eigen computer sturen en dan heb je ‘m.
    Daarna moet je wel een onhandig lange url. intikken.
    Maar dat heb ik niet gedaan, gewoon vanaf je mobiel de mail doorsturen naar je eigen computer, de url. aanklikken en de rest gaat vanzelf.
    Daarna de mail van je pc verwijderen ook uit de map verwijderde items en klaar ben je!

    Jullie zijn van harte welkom, gr. J.

  150. dooie avatar

    wie doet het weleens in het openbaar details graag ikzelf eb geen details ik plas nooit in mijn broek ik droom er wel vaak over

  151. plsbrk avatar
    plsbrk

    Je moet gewoon zelf in je broek plassen. Ik kan je vertellen dat het z?? makkelijk is! Geen gekreun omdat je het op moet houden of zoeken naar een wc.. het is geweldig!

  152. Anoniem pissertje avatar
    Anoniem pissertje

    Ik ging lekker de stad in om te gaan winkelen nadat ik een aantal spullen had gekocht ging ik bij de V&D wat drinken en een gebakje opeten. De druk op mijn blaas begon aardig toe te nemen maar voor de wc stond een grote rij dus ik besloot maar te wacht. Nadat ik nog een paar boodscappen had gedaan moest ik toch echt heel dringent plassen en ik had dorst. Gelukkig had ik een fles water bij me. Ik liep de Hema in om daar een wc op te zoeken. Daar is de rij ook heel lang dus ik ga eerst maar wat kleding passen want ik heb dringent broeken nodig. Na 5 broeken te hebben gepast die echt niet pasten besluit ik nog een keer bij de broeken gaan kijken. Gelukkig vind ik 3 leuke broeken ik duik een pashokje in. Ik heb de broek aan hij zit lekker en hij staat leuk dan voel ik een klein druppeltje plas ontsnappen. Snel pas ik de anderen broek daar ontsnappen weer een paar druppeltjes. In mijn slipje zit een flikken vlek. Snal pas ik de 3 broek. Dan voel ik weer een straaltje ontsnappen. Het is niet meer te stoppen ik plas alles onder?.
    Word vervolgt

  153. poeperd avatar
    poeperd

    Hoi alle dames en Heren schrijf toch eens wat over jullie hobby . Hier een verhaaltje van mij.Mijn vrouw houdt van pittig scheuren in de auto .Als we op de grote weg zitten schiet ze van de ene baan naar de ander .Als ik zeg schat kan je even stoppen ik moet plassen . Komt er een vreemde grijns over haar na een aantal kilometers vraag ik nog maals schat ik moet nu toch wel erg nodig plassen .Ik begin in mijn kruis te knijpen om de stroom zolang mogelijk in te houden .Mijn vrouw geniet zichtbaar en ik zeg schat als je nu niet stopt dan doe ik het in mijn jeans op je stoffen stoel .Dan neemt ze gewoonlijk de eerste de beste afslag om een stadje of zo in te rijden .Ik denk dan hee ze gaat stoppen eindelijk verlossing .Maar nee ze scheurd als een bezetene door de straten scherp door de bocht dan kijkt ze me aan gaat het schat zegt ze ik kan me niet langer in houden en plas alles uit in mijn broek en op de stoel .Ze stopt dan en legt haar hand in mijn natte kruis en slaakt een diepe zucht .Dit verhaaltje is waar gebeurd en hierbij op opgetekend .Groetjes allemaal en blijf schrijven

  154. anoniem pisertje avatar
    anoniem pisertje

    Wie makt mijn verhaal af? Doe je best maar onthou het is puren fantasie. Doe je best en veel anderen verhalen plaatsen hoor!!!

  155. pisfreak avatar
    pisfreak

    Ik ging lekker de stad in om te gaan winkelen nadat ik een aantal spullen had gekocht ging ik bij de V&D wat drinken en een gebakje opeten. De druk op mijn blaas begon aardig toe te nemen maar voor de wc stond een grote rij dus ik besloot maar te wacht. Nadat ik nog een paar boodscappen had gedaan moest ik toch echt heel dringent plassen en ik had dorst. Gelukkig had ik een fles water bij me. Ik liep de Hema in om daar een wc op te zoeken. Daar is de rij ook heel lang dus ik ga eerst maar wat kleding passen want ik heb dringent broeken nodig. Na 5 broeken te hebben gepast die echt niet pasten besluit ik nog een keer bij de broeken gaan kijken. Gelukkig vind ik 3 leuke broeken ik duik een pashokje in. Ik heb de broek aan hij zit lekker en hij staat leuk dan voel ik een klein druppeltje plas ontsnappen. Snel pas ik de anderen broek daar ontsnappen weer een paar druppeltjes. In mijn slipje zit een flikken vlek. Snal pas ik de 3 broek. Dan voel ik weer een straaltje ontsnappen. Het is niet meer te stoppen ik plas alles onder. als ik van de schrik bekomen ben trek ik mijn slipje uit en trek mijn eigen broek weer aan de 2 drogen broeken dump ik in een rek en de natte laat ik in het pashokje liggen. Als ik later die dag naar de wc moet sluit ik gewoon bij de v&d achteraan in de rij.

  156. anoniem pissertje avatar
    anoniem pissertje

    mooi mischien wil iemand anders nog een nderen variant maken. En willen anderen ook verhalen posten en kijk ook eens op http://www.peepi.nl of op http://www.poepi.nl . Ik hoop op l;euke verhalen je kan best posten als je je e-mailadres niet wil geven moet je er gewoon een verzinnen.

    Anoniem pissertje

  157. john avatar
    john

    hoi welke meid zou met mij over deze hobby willen praten,ik hou van plassex en in de broek doen,wie doet dit ook en wil er over praten
    voeg me maar toeben een eerlijke jongen van 28 jaar
    let op alleen vrouwen ,en ben eerlijk en doe niet voor als vrouw als je een man bent.
    heb dat al meer meegemaakt dus bespaar je de moeite
    nachtvlieger@msn.com

  158. anoniem pissertje avatar
    anoniem pissertje

    Ik ben een meid maar meer wil ik niet kwijt
    Het is wel handig met een rok
    En zonder wandelstok
    Wie heeft het adres van bugs voor mij?
    Dan maak je mij blij
    Reageer op dit bericht
    Dan komt er weer een verhaal in het zicht

    Anoniem pissertje

  159. Arno avatar
    Arno

    hey, ik ben toevallig op deze site beland en vind het wel eens tof om te proberen maar weet echt niet hoe eraan te beginnen. Heeft iemand suggesties of verhalen hoe hij/zij begonnen is?
    Ik heb alleen eens in mijn broek geplast in de badkamer toen ik alleen thuis was, nadat ik dit alles gelezen had, maar de rest weet ik echt geen raad mee om te beginnen
    ps: het plassen was enrichissant

  160. annoniem pissertje avatar
    annoniem pissertje

    Bij mij is het begonnen toen ik op het strand was en heel nodig moest plassen ik probeerde het op te houden maar het ging niet ik liet het lopen.

    Sindsdien plas i op de raarste plaatsen in mijn broek maar nu verzin ik som ook verhalen

    Wie wil er nog meer vertellen hoe hij denkt dat het is bgonnen of hoe het is begonnen.
    En wie heeft er verhalen over zijn plasjeugd of wat hij heeft gezien of gedaan
    Plaats maar en blaas (hahaha) deze site nieuw leven in

  161. Arno avatar
    Arno

    Bedankt voor je reactie, vertel ook eens van je eerste ervaring met het poepen in je broek.
    groetjes Arno

  162. PeeWee avatar

    mooi mischien wil iemand anders nog een nderen variant maken. En willen anderen ook verhalen posten en kijk ook eens op http://www.peepi.nl of op http://www.poepi.nl . Ik hoop op l;euke verhalen je kan best posten als je je e-mailadres niet wil geven moet je er gewoon een verzinnen.

    Anoniem pissertje

    Dankje voor de reclame pissertje
    haha het word steeds drukker goede plek om samen te komen dus.

    Groeten PeeWee
    Beheerder peepi.nl en poepi.nl

  163. anoniem avatar
    anoniem

    ik ben 14 en kom sosm op deze site als ik al die dingen lees word ik en beetje geil en zou het ook willen doen maar met men ouders gaat het natuurlijk niet

  164. Lisa avatar

    Hallo
    Ik ben zelf ook heel gevoelig voor iemand die naar de wc moet. Mijn werk is in een ziekenhuis mensen met plas problemen te helpen, zoals te leren dat ze dat kunnen ophouden. Alleen is mijn probleem dat ik er zelf niet tegen kan ze zo te zien spartelen! Altijd als ik dat zie moet ik zelf ook en ik kan er niet weg. Soms staat echt het sweet op mijn voorhoofd. Kan iemand mij helpen of een titp geven?
    Bedankt

  165. poeperd avatar
    poeperd

    kan ook zo genieten van een volle blaas vooral meerijden met iemand en dan bewust niet naar de wc gaan heerlijk dat volle gevoel en de gedachte dat je eigenlijk nodig moet .Ook bij de tandarts bijvoorbeeld dit leidt je dan heerlijk af van de behandeling .Ook heb ik wel eens vol in me broek gepoept toen ik geld stond te pinnen bij de bank ,de mensen in de rij moeten de bult in me broek hebben gezien .Even later in de stad dit al lopend heerlijk door mijn boxer gewreven zalig broekpoepen is hot

  166. ik avatar
    ik

    Hey, ik vind het maar een zieke gewoonte, jullie schamden jullie zo hard ervoor dat jullie doen alsof het een normaal iets is. Wat is er nu viezer dan in mekaars poep te zitten en er van te genieten? Ik ben er zeker van dat jullie allemaal al eens hebben geprobeerd om ermee te stoppen maar dat het niet lukte, nu ga je terugschrijven, nee, da is nie zo, maar denk maar is goed na en kijk is in jezelf.

  167. john avatar
    john

    hoi zijn er ook vrouwen die van golden shower en wetting panties houden en t leuk vinden om met mij er over te praten, ben een eerlijke jongen van 28 en vind eerlijkheid en vertrouwen t belangrijkst,en verwacht dat ook van jou dus doe je niet voor als vent!
    maar gewoon leuk over onze hobby te kunnen praten.
    voeg me dan maar toe nachtvlieger@msn.com
    dikke knuf alvast en tot horens

    gr

  168. Mark avatar
    Mark

    Deze site ontdekt omdat ik liefhebber ben van broekplassen (en soms ook poepen) Ik ben 42jr. en verder normaal hoor haha! Als ik de kans heb laat ik gewoon alles lopen waar ik sta maar het liefst toch in besloten sfeer met andere vrouwen en/of mannen. Ook luiers hebben mijn interesse! Iedereen mag reageren…altijd antwoord.

  169. anoniem pissertje avatar
    anoniem pissertje

    Mark hoe ben je er bij deze hobby gekomen?
    En heb je nog mooie verhalen?

  170. anoniem pissertje avatar
    anoniem pissertje

    Even een verhaal van mij. Ik hoop dat er volgen.
    Jan zat aan tafel het was bijna sinterklaas. Hij was erg zenuwachtig. Hij kon daar nooit tegen zoveel druk. Ook al was Jan 18 hij gedroeg zich als een kleuter. Hij liep graag in luiers en was dat niet het geval dan plaste Jan vrolijk zijn broekje nat. Zijn ouders waren het spuugzat. Dan was het eindelijk zover het was pakjes avond. Jan had zich er al dagen op verheugt. Al weken. Eigenlijk al sinds de vorige sinterklaasavond. Want toen had hij een laptop gekregen. Dit jaar hadden zijn ouders iets anders in petto. Iets heel anders. Jan had geen flauw benul wat hem te wachten stond. Hij verwachten weer een leuke gezellige avond net als vorig jaar. Eigenlijk waren alle jaren wel leuk geweest maar dit jaar was wel bijzonder. Erg bijzonder!
    Jan mocht het eerste cadeau uitpakken. Het was een nieuw gameboy spelletje. Daar was hij erg blij mee. Zijn ouders zagen dat. Snel pakte vader het volgende cadeau. Een accuboor. Daar was hij erg blij mee. Het volgende cadeau was weer voor Jan. Het was zacht en het was groot. Jan voelde dat hij naar de wc moest maar hij dacht ik hou het nog wel vol. Hij pakte het uit. Het was een pak met volwassenen luiers. Hij was erg blij. Dit was de leukste sinterklaasavond ooit. In de pakjes die daarop volgde zaten een boek, computerspel, Donald Duck pocket. En alweer was er een cadeau voor Jan. Het was klein en er zat geen gedicht bij zoals bij de anderen pakjes. Het was een kaart en daar stond op geschreven. Je cadeau is de zolder. Jan snelde naar de zolder.
    Op de zolder wist Jan niet waar hij kijken moest. Zoveel was er te zien. Ze hadden een totalen babykamer ingericht. Jan plaste van opwinding in zijn broek. Toen kwamen zijn ouders binnen. Toen ze zagen dat hij in zijn broek had geplast zij zijn moeder. Maar gelijk van je cadeau gebruik maken. Hij moest op de commode gaan liggen en zijn moeder deed hem een van de nieuwe volwassenen luiers om. Het zat fantastisch. Dat was de mooiste sinterklaasavond ooit.

  171. wim avatar
    wim

    ik wist niet dat er zo veel mensen zijn die dit lekker vinden.mij heeft het altijd al een opwinding gegeven.ik hoop nog ooit eens een vrouw tegen te komen die bij me op schoot komt zitten en in haar broek plast!!!!

  172. Lola avatar
    Lola

    hey
    dit id iets wat ik ECHT heb meegemaakt.

    Voig jaar ben ik naar Itali? gegaan met K en S.
    We hadden de caravan geleend van men vader.
    K en ik worden heel erg opgewonde als er iemand heel nodig moet en het dan ook nog in z’n broek doet.We waren dan ook van plan om ervoor te zorgen dat K in haar broek zou plassen tijdens de reis.S en ik hadden voor ons 2 pampers gekocht.K wist daar niks van,we hadden ze verstopt.Het spijtige was wel dat we alledrie een hele dag onze plas kunnen ophouden.Dat is dan wel nooit aangenaam maar ja.Na een hele dag rijden hielden we het alledrie bijna niet meer uit en als we niet snel een afslag zagen waar we de nacht konden doorbrengen plasten we alledrie in onze broek en dat was niet de bedoeling het was de bedoeling dat K in haar broek zou plassen en niet wij.Jammer genoeg had Kde grootste blaas.Nu ja we stopten (net op tijd want we kregen onze broeken amper op tijd uit op de wc waardoor we niet in de wc maar in het wc kotje hebben geplast (behalve K dan,die moest wel nodig maar noch niet half zo nodig al S en ik).In het dorpje waar we gestopt waren,was er ook een caf? daar gingen we iets drinken (natuurlijk geen alcohol want dan zou er morgen niet veel eer van rijden in huis komen)Nu ja,om 10u ging S naar de caravan want zij zou de volgende dag rijden.Ik hield K nog in het caf? en zorgde ervoor dat ze toch wel zeker 3,5l drank binnenhad.K wou nog even naar de wc gaan maar ik bracht haar op andere gedachten en we gingen naar de caravan. s’Ochtends werd ik wakker met een meer dan overvolle blaas.S was al aan het rijden,dus ik deed rap een pamper aan (K sliep nog)ik plaste in de pamer en verstopte hem zodat K hem niet zag.Ik deed een andere aan en een jurkje zodat K niet kon zien dat ik er 1 aan had.S had ook een pamper aan.Ongeveer 2 uurtjes later werd K wakker.Ze zei dat S maar eens moest uitkijken naar een plaats om te stoppen omdat ze gisteren niet meer naar de wc was gegaan.S zei dat,dat haar eigen schuld was en dat we pas stopten als zei ook naar de wc moest.Met andere woorden:we gingen dus niet stoppen want wij (S en ik) hadden een pamper aan.Als K dringend moet plassen gaat ze altijd drinken (heel veel drinken)na 1 fles water stond ze al heel erg te wiebelen en ze zei maar steeds at S moest stoppen.Ik had ook veel water gedronken en voelde weer wat druk op mijn blaas komen ik ging naast K zitten en plaste in mijn pamper. Terwijl zij zo zat te spartelen plaste ik daar gewoon naast haar.Heerlijk vond ik het.Ik ging even naar voor om te voelen hoe nat S haar pamper al was (even vergeten te vertellen S en ik zijn een koppeltje maar dat wist K niet). Ik gong dicht naast haar zietten en voelde eerst op haar onderbuik,die toch al heel opgezwolle aanvoelde,dan voelde ik in haar pamper en daar voelde ik dat die nog helemaal droog was.S zei dat ze haar plas speciaal voor mij had opgehouden.Ik zei tegen haar dat als ze het echt niet meer kon uithouden mij moest roepen en met die gedachte liep ik naar achter en dronk nog wat liters water.Opeens riep S mij en ik ging naar voor,ik legde mijn hand in haar pamper en ze liet alles lopen,zalig.Dan stak zij haar hand in mijn pamper en ik liet mijn plas lopen.Dan ging ik weer naar achter. K zat daar als een bezetene te spartelen op haar bed. Ik nam haar op mijn schoot en ik zei dat ze alles maar moest laten lopen.Dat deed ze en ik was helemaal nat en zei ook. Toen hebben we hard gelachen.

    the end

    ps er komen nog meer van die verhaaltjes.

  173. wim avatar
    wim

    zat k maar op mijn schoot!!!!

  174. Lola avatar
    Lola

    zijn er nog mensen die leuke dingen hebben meegemaakt of verhaaltjs ebbe uitgevonde kzou da eel leuk vinde

  175. Henkie avatar
    Henkie

    Zo was ik zeer blij mett de mist tijdens de jaarwisseling. Als het nogal koud is buiten kan het allemaal zo gaan dampen las je plast h?, nu met die mist was er niemand die ook maar iets zou zien en ik besloot dan ook om er een lekker feestje van te maken met mezelf. Had voor het eerst in jaren geen afspraken voor o&n dus kon lekker mijn gang gaan. De hele avond lekker aan het bier gezeten en om elf uur begon ik echt wel hoge nood te krijgen…zou ik het halen tot na middernacht? Hoe meer naar twaalven hoe nodiger ik moest plassen. Ik besloot toch nog maar een biertje te nemen. Allemachtig, zelfs een biertje halen uit de koelkast lukte al haast niet meer. Bij elke beweging voelde ik mijn blaas protesteren. Eindelijk was het dan twaalf uur, mijn jas aan en snel naar buiten. Buren waren er gelukkig niet veel en na hier en daar wat nieuwjaar gewenst te hebben besloot ik richting vuur te lopen. Ik kon steeds moeilijker bewegen. Op zeker moment kon ik het echt niet meer binnenhouden en voelde hoe steeds meer druppels naar buiten werden geperst, het ging echt niet meer. Ik ontspande en had zo mijn eertse natte broek van het jaar! 10 voor half 1. Er kam geen eind aan! Gelukkig had ik mijn laarzen aan want anders hadden mijn schoenen vol gestaan.
    Na een tijdje uitlekken ben ik terug naar huis gegaan voor nog een biertje en me omgekleed. Daarna na nog wat biertjes besloot ik wat kennissen op te zoeken, het was inmiddels twee uur. De eerste woont een half uurtje bij me vandaan maar natuurlijk was er niemand thuis. Dan maar naar de volgende, weer ongeveer een half uur lopen en ik moest alweer zeer nodig plassen. Ook deze mensen waren er niet en ik besloot om dan maar terug te gaan, het was intussen al een of 3 en om nu nog verder te gaan….
    Ik was nog geen kwartier op de terugweg toen ik het weer niet meer op kon houden en bijna had ik een boom opgezocht. Waarom eigenlijk dacht ik en al wandelend heb ik toen alles laten lopen, liet een heel spoor na. Dat was m’n tweede nieuwjaarsduik! Echt lekker!

  176. Lola avatar
    Lola

    even een verhaaltje over mezelf

    Het was een normale avond.Na een fles water voelde ik dat ik moest plassen maar het was
    nog niet zo dringend.(half 11)Ik zette me in de zetel voor de tv met naast mij nog een
    paar flessen water (ik drink veel).Rond 12u moest ik toch wel hee,heel nodig en ik besloot
    er een spelletje van te maken.Ik besloot het nog tot 2u (minstens) in te houden.Ik dronk
    en ik dronk.Na een uurtje kon ik amper uit de zetel rechtkomen,zo dringend moest ik.
    Laat staan dat ik nog goed kon lopen.Ik probeerde zo goed en zo kwaad mogelijk tot bij de
    koelkast te lopen om nog iets te drinken halen.Bij mij is het zo dat als ik heel dringend
    moet,ik het na een tijdje niet meer voel.Dus rond half 2 voelde ik niet meer dat ik moest
    plassen en ik ging slapen.Toen ik de volgende ochtend wakker werd voelde ik mijn blaas
    flink tegenspruttelen.Ik probeerde recht te staan maar ik moest zo dringend dat zelfs dat
    niet meer ging.Toen ik juist rechtstond.Voelde ik de druppels komen en voor ik het wist
    lag de vloer vol.

    Tja een ongelukje is sel gebeurd 😉

  177. wim avatar
    wim

    zo was er eens een meisje die voledig incontinent was.ze was dus genoodzaakt om luiers te dragen,waardoor ze een heel groot schaamte gevoel had.ze durfde het huis niet meer uit omdat ze dus alles in haar broek deed.ze leide hierdoor een eenzaam bestaan,tot dat er iemand in haar huis werkzaamheden kwam verichten ivm wat mankementen.deze persoon ontdekte op haar slaapkamer een stapel luiers waardoor hij helemaal opgewonden raakte.want de persoon in kwestie had een fetisch voor vrouwen die luiers moeten dragen.hij fantaseerde over hoe de vrouw in haar broek deed terwijl hij de mankementen in haar huis oploste.hij sprak haar hier over aan,en de vrouw werd zo rood als een vuurtoren.toen maakte hij haar duidelijk dat er ook mannen zijn die hier ontzettend opgewonden van raakte.van het een kwam het ander en ze kregen een hele heftige sexrelatie.ps dit is een fictief verhaaltje,maar als er vrouwen zijn met incontinentie die dit aanspreekt laat dan even een berichtje achter.want ik ben zo n jongen

  178. Xylo avatar

    DE VERHALEN DIE IK HIERONDER SCHRIJF, ZIJN ECHT GEBEURD
    – vorig jaar nam het zoontje van mijn zus(hij heet Franky) deel aan een loopwedstrijd, hij kan het zeer goed, het was een wedstrijd van 3 km, start om 13:30, de wedstrijd was voor 10-12jarigen, en de hoofdprijs was ?250 (gewone mededeling: ik was meegegaan als supporter, en omdat ik zijn peter ben) we vertrokken om 11:25, om 11:40 stopte we ergens om middag te eten: Franky dronk 4 sprites van 33 cl(4x33cl = 1,3l) . Om 13:05 waren we bij de loopwedstrijd. Franky zij: ik moet pissen. Bij de urinoirs stonden wel 30 man (er waren maar 2 urinoirs)
    Hij besloot dan maar eerst zijn loopkledij aan te trekken. Daarna was het 13:20, hij ging nog eens bij de urinoirs kijken maar de rij was alleen maar langer geworden en over enkele minuten moest hij gaan klaarstaan bij de start.
    Hij besloot dan maar te wachten tot na de wedstrijd, alhoewel hij heel dringend moest.
    Hij liep op kop tot op de laaste 30 meter, waar hij ineens naast de piste ging staan om te pissen. Hierdoor liet hij de hoofdprijs aan zijn neus voorbijgaan en eindigde 11de van de41
    IK ken nog 4 geweldige verhalen, maar die schrijf ik een andere keer.

  179. ik avatar
    ik

    Ik wil graag weten hoe komen jullie aan deze verhalen? Hoe komen jullie aan de interesse?

  180. Waterg avatar
    Waterg

    Hoe kom je er af? Ha ha, ik heb het al h??l lang, vanaf het moment dat ik zindelijk was.

  181. Lola avatar
    Lola

    zn er nog mense die leuke verhaaltjes hebben

  182. bedplasser avatar
    bedplasser

    hallo allemaal
    t lijkt me zo lekker om weer een keer in mn bed te plassen, ik was op me 2de als zindelijk en daarna eiglijk nooit meer in mn bed geplast.
    kent iemand dit? of weet er een site voor? bn dr namelijk al behoorlijk lang naar op zoek

  183. Lenn avatar

    Vorige Hoi, Ik ben Lenn (20), op kot in Gent, samen met mijn vrienden Guy(21) en Sam(20)
    Wij studeren allemaal geografie (2de jaar)
    Vorige woensdag, na de les die eindigde om 11.30 gingen we eerst naar ?n frituur.
    We besloten de namiddag wat door de stad te trekken , omdat we op donderdag enkel namiddag les hebben. :
    Daarna wat fietsen en naar de namiddagmarkt. Rond 13 u moest Sam dringend pissen, hij kon moeilijk midden van de markt gaan pissen, waar iedereen het zag, dus moest hij nog wat ophouden. Ik en Guy moesten ook pissen, maar niet echt dringend. Rond 14 u moest zijn echt wel zeer dringend en ik en Guy moesten ook al vrij dringend. Sam kon echt niet meer ophouden, we gingen een kerk pinnen en Sam piste in het wijwater. (er was opdat moment niemand in de kerk). Tegen 15 u moesten Ik en Guy zeer dringend, er was nog steeds geen plaats waar niemand was en ook geen wc. We liepen een telefooncel binnen en pisten daar dan maar in.

  184. pierrot avatar
    pierrot

    Hello, Ik ben Pierrot(17), de broer van Lenn, die hierboven een bericht heeft geschreven.
    Ik zit op het laatstje jaar secundair onderwijs, richting Latijn-Wetenschappen.
    Samen met mijn vrienden, Ben en Fr?, speel ik soms : hou het meeste pis op! We drinken wel veel zodat na school zeker iedereen moet.
    We gebruiken hiervoor een plastic maatbeker die gaat tot 1l. tot op 5 ml nauwkeurig kunnen we de hoeveelheid aflezen. onze records zijn : Ik (pierrot) : 545 ml, Fr? 555ml en Ben 520ml. Een keer was Ben de zijne vergeten en onder de namiddagpauze moest hij uiterst dringend : hij ging niet gewoon naar de WC omdat hij dacht dat hij nu meer dan het record van Fr? in zich had : tijdens ’t laatste lesuur moest hij zo dringend dat hij met z’n benen gekruisd zat met z’n penis tussen z’n benen. Na de les vroeg hij aan een leerkracht om het chemielokaal te open : Hij zij : Ik ben mijn boeken Chemie daar vergeten. Ik en Fr? gingen mee. In het Chemielokaal, toen de leerkracht buiten was, nam hij een maatbeker, begon d’ er in te pissen : 590 ml. En ja, hij had inderdaad het record verbroken.

  185. Lola avatar
    Lola

    hoi iedereen

    op dit moment ben ik mijn plas al 3u aan het ophouden ik moet ongelooflijk dringend. Ik moet op de 2 seconden ff mn hand tussen m’n benen drukken.Auw pijnlijk shit.Ik heb nog nooit zo dringend gemoet. Een eerste straal ontsnap me. Snel even men kruis vastnemen. Te laat dikke stralen lopen uit mijn blaas. Al een geluk dat ik een luier had aangedaan. Want ik had geen zin om dit op te kuisen.

    Voorafgegaan:
    Ik kwam thuis van een namiddag bij mijn vriendin en ik moest ongelooflijk dringend plassen. Ik besloot een luier aan te doen en voila de rest lees je hierboven!!

  186. Waterg avatar

    Het was maandagavond en ik had in mijn broek geplast. Mijn boxer en zwarte jeans waren aardig doorweekt. Heerlijk! Ik had wat bier gedronken. En, nou ja….lekker af en toe wat laten lopen totdat ik het echt niet meer kon stoppen. Ik had nog een bijna vol biertje staan(halve liters). Nam nog een paar slokken. Ik had nog wel meer zin in plassen en zat er aan te denken een droge broek aan te trekken. Terwijl ik een droge broek pak kreeg ik een ander idee, ik zou mijn natte boxer aanhouden en daar gewoon die droge jeans over aantrekken. Dan lekker nog even een eindje gaan wandelen.
    Die natte boxer gaf een heel apart gevoel onder mijn broek. Ik nam nog wat slokken bier en voelde dat ik alweer moest plassen. Trok snel mijn schoenen aan goot het laatste bier naar binnen en stapte de deur uit. Het was een uur of half twee en er was geen kip op straat. Het begon net licht te sneeuwen. Ik liep door wat straten en moest al snel zo nodig dat ik het niet meer op kon houden. Vaak kan ik dan nog wel stoppen met plassen maar nu voelde ik dat het maar bleef stromen terwijl ik liep. Na een eeuwigheid kon ik de boel weer een beetje afknijpen. Ik probeerde de schade te zien maar in het donker en met een zwarte jeans….ik kon niks ontdekken. Ik bleef straaltjes urine verliezen. Ik was inmiddels behoorlijk nat. Ik kwam langs een bankje en ben daar maar even gaan zitten. Sigaretje opgestoken. Nog steeds kon ik niet helemaal meer stoppen en nu ik ging zitten voelde ik meteen dat ik nog harder ging plassen.
    Heb me toen maar ontspannen en alles de vrije loop gelaten. Er kwam geen eind aan.
    Na mijn sigaretje ben ik opgestaan en terug naar huis gelopen.

  187. Lola avatar
    Lola

    Mijn wekker ging af.10u.Wat 10u shit ik ha mn wekker een uur te laat gezet.Nu ging de H&M al vol staan met klanten.Zonder naar de wc te gaan kleedde ik mij aan en dronk een glas fruitsap.In de auto besefte ik dat ik nog niet naar de wc was gegaan.Maar ik was om 6u pas naar de wc gegaan en zo dringend moest ik niet.Over 10 min was ik toch in de winkel ik zou daar wel gaan. Toen ik er was moest ik eigenlijk niet meer en ik besloot maar direct naar de H&M te gaan.Daar aangekomen voelde ik dat ik eigenlijk wel vrij nodig moest.Shit…Ik ging even vragen of ik hier naar de wc kon gaan maar dat was onmogelijk.Ik dacht dat ik het nog wel een uurtje kon ophouden, dus ging ik naar de kleren kijken.Na wat gepast te hebben moest ik onwijs nodig.Ik voelde al een straal langs mijn been naar beneden glijden.Snel nam ik mijn kruis vast.Ik ging naar de wagen.Toen ik net was ingestapt zag ik een apotheker.Ik besloot luiers te gaan kopen want ik heb ’s nachts nog wel wat ongelukjes.Toen ik uitstapte moest ik even hurken.Zo goed en zo kwaad mogelijk probeerde ik verder te stappen.Toen ik terug in de auto zat vertrok ik naar huis.Het leek wel alsof alle lichten op rood stronden.Opeens voelde ik mijn kruis nat worden.Snel nam ik mijn kruis vast en ging aan de kant staan.ik wou niet dat mijn auto nat werd dus deed ik een luier aan.Het zijn zo van die luiers zonder plakkers en dat soort toestanden.Ik had hem juist aan toen mijn blaas het begaf wel 3min was ik aan het plassen.Toen ik klaar was reed ik verder in een lekker kletsnatte luier.

  188. Lola avatar
    Lola

    hoi zijn er soms vrouwen odie een webcam hebben en voor de webcam in hun broek willen plassen

  189. Lola avatar
    Lola

    hoi zijn er soms vrouwen odie een webcam hebben en voor de webcam in hun broek willen plassen
    mijn emailadres: sweety125@hotmail.com

  190. Diana avatar
    Diana

    hallo iedereen
    ben een vrouw en ik word opewonden van mensen die in hun broek plassen.
    Ik heb laatst ook zo een droom gehad zoals merel roze.Bij was het wel slecht afgelopen.Mijn bed was kletsnat

  191. john avatar
    john

    hoi hoidiana.
    ik en me ex lieverd deden dit soort spelletjes op allerlij manieren van in de broek doen als je wil zou ik graag met je in cantact willen komen, nou ja gewoon over praten met je als je dat leuk vind.
    voeg me maar toe op msn als je dat leuk vind.
    msn is nachtvlieger@msn.com
    gr en alvast dikke knuffel
    lijkt me heel leuk om ervaringen te delen of whatever je leuk vind hoor ik je?
    fijne dag nog verders

  192. Waterg avatar

    Hoi Diana, vind je het zelf ook lekker om in je broek(je) te plassen?
    Groetjes, Henk
    P.S. kijk ook even op mijn site, link staat onder het bericht

  193. pispot avatar

    Weet er nog iemand leuke filmpjes die op een site staan? Je moet ze wel gratis kunnen bekijken en niet in te hoeven loggen.

  194. Marjolein avatar

    Laatst was ik in de disco en had ik wat gedronken.
    Toen het was afgelopen moest ik al best nodig maar ik dacht dat ik het wel zou ophouden.
    na 5minuten kwam ik bekende tegen en ging nog even een caf? in.
    daarna terug de auto in en naar huis.
    tijdens de rid hield ik het echt niet meer en heb de auto stil gezet en gewacht tot het weg was.
    toen ben ik terug de auto ingegaan maar direct moest ik weer en toen plaste ik mijn broek vol.
    ik bleef maar plassen.

  195. tsja avatar
    tsja

    ik heb een keer meegemaakt dat ik moest poepen op mijn werk tegen het einde van de dag.
    ik dacht dit kan ik wel ophouden tot ik thuis ben maar toen sloeg het noodlot toe.er gebeurde een ongeluk voor mijn neus dus stond ik met de auto in het verkeer vast terwijl ik ondertussen behoorlijk moest poepen.er kwam maar geen beweging in het verkeer en ik kon het echt niet meer ophouden dus poepte ik in mijn broek.ik voelde hoe de enorme hoop mijn broek compleet opvulde.ik zat omhoog tegen de rugleuning van de stoel maar omdat er maar geen beweging in het verkeer kwam moest ik me toch laten zakken.ik voelde hoe de stront alle kanten in werdt geperst,en stonk vreselijk.toen ik eindelijk thuiskwam stond mijn buurvrouw buiten te kletsen met iemand maar ik liep stug door volgens mij had ze het wel geroken.heb me daarna gedoucht en toen rondgereden met de auto om de stank eruit te krijgen wat dus gelukt is

  196. mij avatar
    mij

    hoi marjolein
    waarom heb je niet geplast toen je uit de auto stapte?

  197. Engel avatar
    Engel

    Hoi, ik ben een meisje die t geil vind om een jongen te zien plassen, niet in zijn broek, maar gewoon tegen een boom of in een urinoir. Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke site met filmpjes en fotos. Helaas vind ik alleen broekplassers, mensen die t over elkaar doen en vrouwen. Weet iemand een goede site??

  198. Elmanda avatar

    Dit is geen verhaal, dit is echt gebeurd.
    k was samen met wat vrienden naar de kermis in nijmegen geweest.
    daar zaten we in een reuzenrad en ik moest al de hele dag ontzettend nodig.
    mijn vriend zei er niks van maar hij word altijd geil.
    in het reuzenrad hield ik het bijna niet meer en kneep mn benen bij elkaar.
    niemand had het in de gaten.
    toen lied ik het lopen.
    het kletterde op de vloer maar niemand merktehet.
    de langste plas ooit:D
    het voelde heerlijk.
    toen ik klaar was had nog steeds niemand het gemerkt en ik voelde me in de hemel.
    toen we uitstapte zei mijn vriend er wel wat van maar moest lachen.

  199. Roy avatar
    Roy

    @engel:
    als ik je die sites geef, zin om dan voor de cam te plassen, zodat ik lkkr kan kijken?

  200. poeperd avatar
    poeperd

    broekplassen vind ik leuk .Heb iets nieuws gevonden ik leg een dikke wollen trui op een stoel en plas daarop als hij doorweekt is ga ik daarop zitten , heerlijk .natuurlijk wel in de wasmachine doen hierna groetjes

  201. Administrator avatar
    Administrator

    Dit topic is gesloten. Er kan niet meer worden gereageerd.

gepubliceerd op

blogarchief

2023mei (2)
juni (1)
oktober (1)
2022mei (1)
december (1)
2021maart (1)
2020november (1)
2019januari (1)
augustus (1)
2018januari (1)
2017maart (1)
2016maart (1)
juli (1)
2015januari (4)
februari (2)
maart (1)
april (2)
mei (1)
oktober (1)
december (1)
2014februari (2)
maart (2)
april (2)
mei (2)
juni (3)
juli (5)
september (2)
oktober (1)
november (3)
2013januari (4)
februari (3)
maart (2)
april (1)
mei (2)
juni (2)
juli (4)
augustus (2)
september (3)
oktober (1)
november (1)
december (2)
2012januari (5)
februari (1)
maart (3)
april (3)
mei (3)
juni (6)
juli (4)
augustus (3)
september (3)
oktober (4)
november (4)
december (2)
2011januari (5)
februari (1)
maart (3)
april (4)
mei (5)
juni (8)
juli (5)
augustus (3)
september (2)
oktober (2)
november (2)
december (3)
2010januari (12)
februari (7)
maart (5)
april (5)
mei (14)
juni (7)
juli (5)
augustus (2)
september (4)
oktober (5)
november (2)
december (3)
2009januari (12)
februari (10)
maart (11)
april (9)
mei (6)
juni (6)
juli (6)
augustus (3)
september (6)
oktober (5)
november (6)
december (7)
2008januari (19)
februari (22)
maart (26)
april (15)
mei (17)
juni (23)
juli (14)
augustus (11)
september (7)
oktober (17)
november (14)
december (10)
2007januari (14)
februari (14)
maart (19)
april (20)
mei (16)
juni (17)
juli (17)
augustus (19)
september (15)
oktober (23)
november (15)
december (21)
2006januari (15)
februari (14)
maart (20)
april (18)
mei (22)
juni (29)
juli (24)
augustus (22)
september (20)
oktober (22)
november (24)
december (20)
2005januari (16)
februari (13)
maart (19)
april (21)
mei (16)
juni (24)
juli (25)
augustus (15)
september (19)
oktober (18)
november (20)
december (19)
2004januari (37)
februari (34)
maart (33)
april (30)
mei (39)
juni (32)
juli (20)
augustus (36)
september (31)
oktober (17)
november (21)
december (20)
2003januari (56)
februari (54)
maart (48)
april (41)
mei (46)
juni (48)
juli (40)
augustus (43)
september (37)
oktober (37)
november (14)
december (27)
2002januari (48)
februari (47)
maart (52)
april (39)
mei (50)
juni (38)
juli (31)
augustus (34)
september (39)
oktober (40)
november (54)
december (51)