Schrijfwijzer voor het web

Uitgeverij Augustus

>> Helaas! Schrijfwijzer voor het web is in printvorm helemaal uitverkocht. Wel is het boek nog als e-book te bestellen. <<

Altijd al een boek willen publiceren? Of willen weten wat je wel en niet moet doen als je proza wil schrijven op internet? Schrijfwijzer voor het web geeft hier antwoord op.

Schrijfwijzer voor het web geeft een overzicht van:
* 10 jaar online schrijven (van weblogs tot Twitter)
* je teksten online publiceren, hoe en waar?
* je online profileren als schrijver
* hoe je dat ongepubliceerde manuscript van je een handje kunt helpen.

Lees meer »

De weekenden waren voor haar

Uitgeverij Archipel | De Arbeiderspers

Wat is er vroeger gebeurd?

Na de dood van haar moeder wordt de achtjarige Maya Regter door haar vader ieder weekend naar een gezin op een afgelegen boerderij gebracht. Daar woont de één jaar oudere Frederieke, met wie Maya de weekenden spelend doorbrengt. Plotseling komt er aan de bezoeken een einde. Bijna twintig jaar later staan de vrouwen voor het eerst weer oog in oog. Maya hoopt op een hernieuwde vriendschap, maar Frederieke blijkt woedend op haar. Hoe kunnen de twee vrouwen het verleden zo anders hebben beleefd? En waarom bracht Maya s vader haar eigenlijk ieder weekend weg?

Lees meer »

Fantastica

Uitgeverij Archipel | De Arbeiderspers

Fantastica is mijn debuutroman. De roman gaat over liefde, schijnwerelden, muziek, onrealistische dromen en internet. Hoofdpersoon Roos de Leeuw ontdekt langzaam maar zeker dat fictie en werkelijkheid niet alleen online door elkaar heen lopen.

Het Parool
Met veel vaart geschreven, thrillerachtige roman.

VPRO gids
Gaandeweg krijgt het boek meer vaart en ontpopt het zich tot een spannende psychologische thriller en pageturner.

Lees meer »